Olivera je ovde nepoželjna: Anastasija i Gudelj otvorili vrata vile u Sevilji, mesto gde živi ljubav FOTO

od strane | mar 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Gudeljeva vila u Sevilji odiše luksuzom i stilom

Anastasija Ražnatović uživa u toplijim krajevima. Mlada pevačica koristi svaki slobodan trenutak kako bi boravila u Sevilji, kod dečka Nemanje Gudelja. Poznato je da Cecina ćerka voli sunčanije krajeve, pa nije čudo što ne planira skorašnji dolazak u srpsku prestonicu.

Pročitajte: Život je nepredvidiv, tu više nema ni emocija, ni ljubavi – Umesto Gudelja izabrala njega FOTO

Foto: Instagram

Kako je folk diva nedavno izjavila, Tasa je u procesu dobijanja boravišne dozvole u Španiji i čim birokratski bude sve rešeno, Sevilja je postati i zvanično prebivalište mlade pevačice. A tamo osima u visokim temperaturama uživa i u luksuzu.

Pročitajte: Porodica Gudelj ponovo šokira – Sestra ljubi obnaženog brata FOTO

Foto: Instagram

Dok je Nemanja na treningu, lepa pevačica koristi vreme za duge šetnje sa kućnim ljubimcom ili obilazi znamenitosti grada pošto sa njim to ne može da radi. Naime, on je tamo jedan od omiljenih fudbalera i kako je Anastasija jednom prilikom izjavila oni žive u potpunoj ilegali jer gde god da se pojavi fudbaler, napravi opštu pometnju. Fudbaler živi u jednom do najlepših kvartova, punom mira i zelenila, a Gudeljeva vila koju je izabrao poseduje veliko dvorište i bazen. Savršeno za relaksaciju i odmor.

Pročitajte: Direktno – Olivera Gudelj Nemanji dala savet koji se Anastasiji neće dopasti FOTO

Foto: Instagram

Dvorište je od radoznalih pogleda zaštićeno belim zidom, čije gornje delove prekriva zelena ograda. Ležaljke pored bazena, sunce, nebo… Šta više treba? Kada Nemanja nije tu, društvo zgodnoj Cecinoj ćerki prave ljubimci. Osim psa, tu je i mačka koja ima tu privilegiju da leži sa njima u krevetu i mazi se.

Pročitajte: Nemanja poludeo – Anastasija trajno otpisala Oliveru Gudelj iz života, ljubav na najozbiljnijem ispitu FOTO

Foto: Instagram

Unutar zidina velelepne kuće sve je urađeno po Nemanjinoj zamisli, pa tako odiše minimalistički stil, a središnje mesto u ogromnom dnevnom boravku zauzima veliki led televizor na kome se uvek nađe nešto zanimljivo da Ražnatovićeva pogleda dok joj izabranik nije tu. Međutim, ono što je sigurno jeste da jedna noga ovde još uvek nije kročila. Pogađate, u pitanju je Nemanjina majka koja još uvek ne prihvata snajku iako sve ukazuje na to da ćemo uskoro čuti svadbena zvona.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije