Od ovog horoskopskog znaka ne očekujte romantiku

od strane | maj 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svaki horoskopski znak se ističe po nekoj svojoj osobini koja krasi najveći broj njegovih predstavnika, dok ga, sa druge strane, razlikuje od ostalih znakova. Kada je reč o ljubavi, od ovog horoskopskog znaka ne očekujte romantiku.

On neće uraditi ništa romantično i nemojte od njega očekivati previše pažnje. Plaši se obaveza, zaljubljuje se jako sporo, i preferira usamljenost. Zbog toga od njega ne očekujte romantiku!

Prema astrolozima, datum rođenja utiče na životne okolnosti na koje će pojedinac naići u toku života, uključujući i ljubav. Prema astrolozima, jedan horoskopski znak se posebno ističe po manjku romantike i osećaja za romansu: U pitanju je Vodolija!

Vodolija je najmanje romantičan od svih znakova zodijaka i od njega ne očekujte romantiku. Romansa i Vodolija nisu u dobrim odnosima i Vodolije jednostavno nisu tip koji slepo ulazi u vezu. Čak i kada uđu u nju, oni se ne posvećuju drugoj osobi što njihove partnere može dovesti do ludila.

Bez obzira na to, često se dešava da su Vodolije jako voljene. One biraju partnere koji su spremni na ovakvu ljubav, ali i da vole svim srcem. Oni koji vole Vodoliju su uglavnom strpljive osobe jer je jednoj Vodoliji potrebno mnogo vremena da se zaljubi.

Vodolija voli da dobija pažnju i samo misli da joj druga osoba nije potrebna. Da biste sa Vodolijom izgradili dobar ljubavni odnos, pre svega joj budite prijatelj, a onda produbite odnos. Naterajte ih da osećaju da ste im potrebni.

Predstavnici ovog znaka su po prirodi uglavnom introverti i vole da sami idu kroz život.

Strelac

Osim Vodolije, Strelčevi takođe spadaju u manje romantične znakove, ali je teško razumeti zbog čega je to tako. Predstavnici ovog znaka su ekstroverti i avanturisti. Imaju odličan smisao za humor i vrlo su šarmantni. Oni se lako zaljubljuju ali problem nastaje zbog njihovog egocentrizma. Toliko vole sebe da im je teško da se posvete bilo kojoj drugoj osobi, pa i onoj sa kojom su u ljubavnoj vezi. Potrebna im je posebna osoba kako bi ljubav opstala!

Da li ste znali koji znak je najmanje romantičan?

Jovana JevtićCarlos Pintau/Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije