NOVI LJUBAVNI CIKLUS JE NAJVAŽNIJA PROMENA U FEBRUARU 2024! Astrolog savetuje 5 znakova, kreću TESTOVI za srećne brakove

od strane | jan 26, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Najvažnija promena u februaru 2024. godine je novi ljubavni ciklus, kaže astrološkinja Julija Lifanova.

Izvor: Shutterstock/Andrey_Popov

Tranfsormacije ljubavnih odnosa obeležiće mesečni horoskop za februar 2024. godine! Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkriva da 17. februara Venera i Mars ulaze u Vodoliju, a to znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znake horoskopa. Ono što je ključno, to je da će se sve dogoditi zajedno sa Plutonom, koji je 22. januara ušao u znak Vodolije. To znači da će se čak i oni koji su u stabilnim i srećnim brakovima, suočiti sa promenama i testovima.

„U vezama će se pojaviti nešto što ranije nije bilo – više slobode. Na primer, nekima će biti normalno da imaju dva partnera, dok će drugi odlučiti da se ožene teškom osobom. Takvi će morati da prođu lekciju karme, ali astrologija određenim znacima predviđa sudbonosne promene“, kaže astrološkinja. Evo o kojim znacima je reč:

BIK

Venera, vaš vladar, povezuje Pluton i Mars u vašem polju statusa. To znači da ćete u februaru možda imati karmičko poznanstvo ili razgovor u postojećoj vezi o zvaničnom statusu veze. Pored toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne, tako da možete da imate početak nove skrivene romanse, na primer na poslu ili sa nadređenom osobom. Budite sigurni da će u februaru početi nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na ceo život!

VAGA

Venera prelazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a to znači zaljubljivanje, strast i flert! Ove godine vas čeka potpuna transformacija vaše veze, jer će vam se zbog nove romanse pojaviti leptirići u stomaku. Najverovatnije je reč o osobi koja je finansijski stabilna, pošto Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

OVAN

Karmički sastanak i velika promena u već postojećem odnosu! Ako ste slobodni, od februara 2024. godine život će vas upoznati sa novim ljudima i nastaće strastvene romanse. Sve se radi o Plutonu koji upravlja vašim intimnim segmentom života i pitanjima lične transformacije. Ljubavni odnosi će postati vaše pravo „gorivo“ za napredak.

ŠKORPIJA

Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru vaš partner pozvati da počnete da živite zajedno. Osim toga, možda ćete doživeti ogromnu promenu u ljubavi, pa čak i podelu imovine i razvod. Pluton često potpuno „prepravlja“ kuću u koju ulazi. Zato, ako imate dug brak, u februaru mogu da nastanu ozbiljne poteškoće.

VODOLIJA

Očekuju vas ogromne promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati inicijator transformacije odnosa. Ovog meseca razgovarajte sa svojim partnerom o tome kako ste spremni i želite da pređete na viši nivo. Pored toga, možda ćete imati aferu sa osobom koja će biti povezana sa vašim poslom, a onda će se romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:10

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

Izvor: TikTok/anna.halk

Izvor: TikTok/anna.halk

(MONDO/T.V.)

Opširnije