Novi frajer zbog kog bruje i svetski mediji: Karleuša konačno pronašla pravog, poznat identitet FOTO

od strane | jun 25, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Jelene i Duška počela je poprilično davno

Te 2006. godine svi mediji se se takmičili ko će prvi objaviti vest da Jelena Karleuša ima novog dečka.

Nakon okončanja kratke veze sa jednim biznismenom, pop diva zaljubila se u mlađanog fudbalera koji je tada igrao za francuski klub „Sošo“.

Da sve bude još lepše, Duško Tošić, o kome je reč, bio je i njen veliki fan. A bio je i uporan…

Pročitajte Pomirenje decenije se konačno desilo – Oglasio se i potvrdio da su on i Karleuša u odličnim odnosima 

Ljubavna priča Jelene i Duška počela je pre 15 godina… Dugo je pokušavao da dopre do njenog srca: slao joj je poruke, cveće, pozive na večeru… Na jedan je odgovorila, i to je bio, fudbalskim žargonom rečeno, pun pogodak. Venčali su se dve godine kasnije, dobili dve ćerke, zajedno prolazili kroz brojna iskušenja i dokazali da ljubav na kraju uvek pobeđuje.

Pročitajte Ruka na boku i strasan zagrljaj – Karleuša objavila fotografiju s neviđenim frajerom, da li je bolji od Duška FOTO

Foto: ATA images

Na društvenim mrežama pre nekoliko godina pojavila se i jedna fotografija iz 2006, kada je priča zapravo počela. Pošto su vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo, Jelena nije gubila vreme, pa je zgodnog sportistu te večeri upoznala sa porodicom. Mnogi kažu da su se tada verili.

Pročitajte Karleuša pokazala poruku koju će zauvek čuvati u telefonu – Da srce prepukne FOTO

Sve im se isplatilo i pozlatilo

Da su oboje napravili dobar ljubavni izbor, pokazali su i svojim postupcima. Jelena je koristila svaku priliku da skokne do Francuske, gde je Tošić igrao, i prati njegove mečeve. Ni njemu nije bilo teško da svrati do Beograda kako bi se makar nakratko video sa velikom muzičkom zvezdom.

‒ Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao. I nije odustao. Od njegovih prijatelja saznala sam da je bio moj veliki obožavalac i da je, kao klinac, celu sobu izlepio mojim posterima. Ja sam bila njegova životna želja. Isterao je svoje – otkrila je Karleuša jednom prilikom, pisao je portal Hello!.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije