Nova šansa za staru ljubav: Bekvalčeva se pomirila sa bivšim mužem, emocije nikada nisu nestale FOTO

od strane | jul 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sestra Nataše Bekvalac u zagrljaju bivšeg supruga

Kristina Bekvalac, mlađa sestra popularne pevačice oduvek je bila intrigantna za javnost. Modna kreatorka i Natina stilistikinja pleni neverovatnom lepotom i harizmom gde god da se pojavi a odnos dveju sestara neiscrpna je tema s obzirom na to da su uvek i više nego iskrene kada govore jedna o drugoj.

Pročitajte: Kristina Bekvalac se oglasila prvi put nakon što je Lazukić pretukao njenu sestru Natašu (FOTO)

Novosadska Barbika uvek je isticala da su joj porodica, roditelji i sestre uvek bili najveća podrška te da bez njih ne bi bila danas tu gde jeste. Kristina se kao i Nataša odlučila za život u srpskoj prestonici, te su njih dve svakodnevno zajedno. Kao i njihova deca koja su približnog uzrasta.

Pročitajte: Strašna istina ju je zaledila – Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, majčino srce ovo neće izdržati FOTO

Pre nekoliko dana je u porodicama Bekvalac i Martinović bio veoma poseban dan. Naime, Kristinina ćerka juče je i zvanično završila Osnovnu školu odlaskom na drugarsko veče. Prelepa Petra bila je zvezda mature kada se pojavila u dugoj maslinastoj haljini koja priliči njenim godinama.

Pročitajte: Ponosno pokazala stomačić – Nataša Bekvalac na pragu pete decenije oduševila javnost FOTO

Tetka Nata i sestre Hana i Katja došle su da je podrže i fotografišu se sa malom maturantkinjom. Međutim, sve oči bile su uprte u Petrine roditelje. Kao što je već poznato, najmlađa sestra Nataše Bekvalac nedavno je drugi put stavila tačku na brak sa Ivom Martinovićem sa kojim ima dvoje dece.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak – Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

Ipak, juče su celo veče bili nasmejani i zagrljeni te su mnogi pomislili da se Kristina pomirila sa sa bivšim suprugom. Mada, istina je ipak nešto drugačija. Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima zbog naslednika, te nikoga nije začudilo što su oni pozirali nasmejani i zagrljeni za fotografiju dok je ponos zbog ćerke koja mnogo brzo raste isijavao iz njih.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije