Njihova ljubav pomera granice, ali nije oduvek bilo tako: Branka otkrila da joj je Gagi ovim zapretio

od strane | apr 15, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić skladan je i pun ljubavi

Glumački par Branka Pujić i Dragan Jovanović, u braku su tri decenije, a kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela. Ono što javnosti manje poznato jeste kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavna priča Branke Pujić i Dragana Jovanovića prepuna je zanimljivih detalja. Brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić traje već tri decenije, a kada su se tek upoznali nisu ni slutili da će biti par.

“Istina, prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je”,ispričao je glumac u intervjuu za “Gloriju” svojevremeno.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

Uprkos tome što se odupirala, Gagi je uspeo Branku da osvoji duhovitošću i neodoljivim šarmom.

“Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula.

Ata images

Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas.

Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek”, rekla je Branka pre nekoliko godina i otkrila da bez obzira na ljubav, njih dvoje o braku nisu razmišljali.

Pročitajte Od deponije napravili kuću kao iz bajke – Zavirite u zemunski dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić (foto)

Naime, na taj korak odlučili su se pod roditeljskim pritiskom:

“Oduvek sam maštala da se nikada ne udam, jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo ni venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir.

Foto: Instagram

Venčali smo se u maju 1992. godine i to mi je bio jedan od najlepših dana u životu. Bilo je veoma romantično, u restoranu “Ušće” sa pogledom na Dunav i Kalemegdan, došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama.

Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: Nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju… Prosto da vam srce stane”, rekla je glumica.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije