Njena savest je čista, Zorica Brunclik priznala: Niko od mojih bivših muževa ne pita za decu

od strane | maj 20, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Zorica Brunclik o bivšim muževima govorila otvoreno i iskreno

Zorica Brunclik vodila je buran ljubavni život, sve dok pravu sreću nije pronašla kraj sadašnjeg supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša sa kojim ima ćerku Zlatu.

M.M./ATAImages

Zorica Brunclik o bivšim muževima nije krila mišljenje

Da nije samo dobar suprug već i otac, govori i to što su Zoričina deca iz prethodnih brakova samoinicijativno uzela njegovo prezime. Sa harmonikašem Ljubom Kešeljem Zorica je dobila ćerku Miljanu, ali kako tvrdi, on unuke nije ni video.

“Mnogo sam tada radila, mnogo sam bila popularna, nisam ja imala vremena da se upoznam sa partnerom i da se zabavljamo. Sviditi se i ajde sa mnom na turneju jer, po pravilu je muzičar i onda se tek usput upoznajemo i usput shvatimo da je to promašaj. Odnosno ja shvatim. Onda lepo sednem i kažem: Slušaj ne volim te više i neću da šetaš sa rogovima po Beogradu, nego ću ti reći da ja više neću sa tobom.

Bilo je teško, pogotovo što za decu niko živ nije mario. Ni tad moji bivši nisu tražili decu, a ni danas ne pitaju za decu, niko. Evo moja ćerka Miljana ima dvoje dece, njen otac ne poznaje svoje unučiće, ne zna ni kako izgledaju.

Ivan Vučićević

Moja najstarija ćerka Maja i Miljana su uzele Kemišovo prezime i to same, kada su postale punoletne”, ispričala je Zorica Goci Tržan. Zorica je o svom životu, bivšim ljubavima, nepravdama, ali i kolegama napisala i knjigu, ali je sad ipak odlučila da je ne objavi, kako ne bi uništila život mnogima koje pominje .

Pročitajte Zorica Brunclik priredila unuci zabavu za pamćenje – Na Sarinom punoletstvu pola estrade (foto)

“Mislim da je lojalnost u ime nekih dana koje smo provele ili proveli zajedno moja najbolja osobina. Nema veze kolika je moja rana i koliko sam povređena
od neke osobe i što znam štošta o njihovom životu, to ide sa mnom u grob.

Da ispričam šta znam zagorčala bih im život. To je najveći problem moje knjige, skoro sam je završila, pa stala. Problem je što su akteri živi i poznati, a ako sve uvijam u neke oblande sa blagim filom, čemu onda knjiga. Opet, šta je svrha da slomim nekom nos? Mislim da bih malo sama sebi bila bljak.”

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ata images, Ivan Vučićević, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije