Niška Bohemija priča o ljubavi, strasti i požudi kroz spot za pesmu „Prsla sam“

od strane | maj 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Danas onlinedanas 20:15

Foto:Promo

Bend Bohemija iz Niša predstavlja najnoviji muzički spot za pesmu “Prsla sam”.

Spot je emotivan prikaz strasti i intimnih odnosa dočaran kroz prizmu talentovanog niškog reditelja Stefana Krasića.

Foto: Promo

– “Prsla sam” iznosi duboku poruku o ljubavi, požudi i promenama koje ove stvari mogu doneti u našem životu, dobrim i lošim. Kroz karakteristično smenjivanje muškog i ženskog vokala, upečatljive stihove i muziku, Bohemija nas vodi na putovanje ispunjeno čežnjom, ali i iskrenim emocijama. Spot je režirao Stefan Krasić, čiji su se prethodni radovi istakli svojom originalnošću i kreativnošću. Krasić je majstorski uhvatio esenciju pesme i preneo je na ekran kroz snažnu vizuelnu interpretaciju – ukazano je povodom pesme.

„Bili smo oduševljeni Stefanovim radom na spotu. Njegova sposobnost da prepozna suštinu pesme i pretoči je u vizuelno remek-delo bila je izvanredna. Verujemo da će publika biti isto toliko oduševljena kao i mi“, izjavio je Mihajlo Ivanović, basista benda Bohemija.

Singl “Prsla sam” je objavljen u sklopu albuma “Putujemo”, Bohemijinog trećeg po redu. Bend je do sada izdao još tri spota u okviru promocije trećeg albuma, za pesme “Levo oko”, “Sidro” i “Putujemo”. Režiju za prva tri spota potpisuje još jedan niški reditelj — Vladimir Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Opširnije