Nije znala kako da potraži pomoć i zaštitu: Isplivao snimak kako Darko tuče suprugu, porodica van sebe VIDEO

od strane | apr 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Snimak Darka i Katarine iznenadio sve 

Otkako je Darko Lazić uplovio u vezu sa Katarinom, mediji ne prestaju da se interesuju za njegov ljubavni život koji je oduvek punio novinske stupce, te mnoge nije previše iznenadila činjenica da se par venčao u tajnosti.

Pročitajte: Trudna Katarina, Darko Lazić zanemeo – Saznao da postaje otac po treći put, uskoro i svadba

Ata images

Na društvenim mrežama, oni svakodnevno objavljuju zajedničke slike i snimke, a jedan video koj je Lazić podelio izazvao je lavinu komenatra, ali i smeha. Naime, na snimku Darko udara svoju lepšu polovinu po zadnjici i spušta je na pod nakon čega je vuče za noge i odvlači u sobu.

Pročitajte: Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu (foto)

Foto: Rajko Ristić

– Kako je naterati da se uda – napisao je pevač uz emotikone koji plaču od smeha.

@laziciofficial Kako je naterati da se uda 😂 #darkolazic #mojebivsezene #nekunitemenemojebivsezene #svadbasvadba ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Podsećamo, pre nekoliko nedelja Darko se podvrgao operaciji zatezanja i uklanjanja viška kože, kada se oporavak iskomplikovao.

Pročitajte: Mladenci u crnom – Oženio se Darko Lazić treći put u najvećoj tajnosti FOTO

– Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju – izjavio je pre nekoliko dana kada je otkazao zakazane nastupe koje je trebao da održi ovog vikenda.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije