Nije želo da se skući, imao je momačko razmišljanje, a ja sam sve žrtvovala zbog njega: Dragana otkrila detalje braka s Tonijem

od strane | mar 27, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića počeo je neobično

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića trajao je preko tri decenije. Za svo ovo vreme uspešno je odolevao svim izazovima, sve do skoro, kada je folk diva odlučila da stavi tačku na njega.

Ljubav Dragane i Tonija počela je kao u filmovima, a ona je jednom prilikom ispričala i kako je Bijelić zaprosio.

Foto: Instagram

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje “hoćeš li da se udaš za mene” izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora?

Toniju je to pitanje “izletelo” dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla “da”, i to je bilo to.

Pročitajte Ova rijaliti učesnica želela je da rasturi brak Isidori Bjelici i to dok je bila bolesna, tvrdi spisateljičin prijatelj

– Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu – kroz smeh je ispričala pevačica čiji brak je sve do juče, kada se saznalo da se razvodi, važio za uzor mnogima.

Instagram

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi – takođe je kroz smeh rekla Dragana.

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića nije uvek bio bajka

Ipak njihov brak na početku nije bio onakav kakvim ga mnogi zamišljaju… Iako Toni danas važi za ozbiljnog, porodičnog čoveka, na početku ljubavi s pevačicom nije bio takav.

Instagram

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – ispričala je folk diva ranije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije