Nije uvek volela samo žene: Ovaj muškarac bio je Matorin dečko, ima 60 godina i baš je šmeker

od strane | feb 1, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Jovane Tomić Matore bio je znatno stariji muškarac

Jovana Tomić Matora stalna je rijaliti učesnica, koja je upamćena po svojim ljubavnim vezama sa ženama. Međutim gostujući na radiju “Amneziji” kod Janjuša i Kačavende, otkrila je da nije uvek volela samo žene volela. A, tad smo imali priliku i da saznamo ko je bio dečko Jovane Tomić Matore posle koga je bila samo sa ženama.

Ata images

– Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim Instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život – rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim momkom, piše Informer.

Pročitajte Ove poznate žene su pale na šarm Jovane Tomić Matore

Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije.

Bojan Vuković

– Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: ‘Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono’ – rekla je Matora.

Pročitajte Više nije tajna – Anita zavela poznatog, oženjenog pevača, viđali se dok je bila s Matorom 

Podsećanja radi, Matora je jednom prilikom govorila o intimnim odnosima sa muškarcima. Ona je tada naglasila da joj je jako važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren.

Ivan Vučićević

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije