Nije lako nastaviti dalje kada izgubite, Igor Jurić priznao da je kraj: Želim iz toga da izađem…

od strane | maj 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Milene Popović i Igora Jurića intrigira javnost od prvog dana

Ljubav Milene Popović i Igora Jurića bila je glavna tema kada su ozvaničili svoju vezu. I, dok su jedni glasali protiv a drugi za ovu romansu, Milena i Igor Jurić išli su hrabro napred i uspeli u svojoj misiji, danas su jedan od skladnijih parova…

Instagram

Kako je počela ljubav Milene Popović i Igora Jurića?

Milenu, inače udovicu ubijenog političara Olivera Ivanovića, i Jurića, oca ubijene Tijane, spojila je tuga. Jedno drugome u najtežem životnom razdoblju našli su se kao podrška.

Pročitajte Jedan slučajan susret promenio je sve – Igor Jurić i Milena Popović više ne kriju sreću (foto)

Ljubav Milene Popović i Igora Jurića u samom startu bila je tajna, ali s vremenom, kako je postajala ozbiljnija, emotivni partneri shvatili su da za skrivanjem nema potrebe.

Instagram

Ljubav Milene Popović i Igora Jurića jača  nego ikada

Ljubav Milene Popović i Igora Jurića doživela je vrhunac kada su počeli da žive zajedno u stanu koji je pokojni Oliver ostanio njihovom maloletnom sinu.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Veza je postala jaka pa osim na ljubavnom, njih dvoje ostvarili su izuzetne konekcije i u poslovnom svetu.

ATA images

Nedavno, Igor je gostovao u jednoj od emisija posvećenih žrtvama i njihovim porodicama i priznao da mu nije bilo lako, zapravo istakao je da ljudima koji su izgubili nekoga nije lako da nastave sa životom, da budu srećni, jer društvo od njih zahteva da tuguju, i to na određeni način.

– Hrabrost je biti srećan u našem društvu. Mnogo je velika hrabrost biti srećan – istakao je Igor pa dodao:

Pročitajte Miloš i Branka van sebe zbog tragedije koja ih je zadesila – Preteško nam je

– Teško je često izaći i možda je nekom, i velikom broju ljudi koji su doživeli slične tragedije, teško da ode u kafanu i veseli se uz muziku. Mnogo je lakše živeti u crnini, tuguješ i patiš na taj način.

ATA images

– Ja opet da se ogradim, ja nikoga ne osuđujem, svako ima svoj način, ali ja želim iz toga da izađem – kazao je Igor koji nakon svih životnih brodoloma konačno, ako se to tako može nazvati, živi mirnim i povučenim životom uz svoju Milenu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije