Neobične seks poze: Samo za prave avanturiste!

od strane | mar 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ukoliko posmatrate seks kao igru, onda su ove neobične seks poze baš za vas. Isprobajte nešto drugačije i uživajte u novim iskustvima.

Da biste uživali u ovim pozama sve što vam treba je otvoren um, želja za novim stvarima i možda neki udoban jastuk. Ove seks poze su veoma uzbudljive i savršene za one koji žele da se igraju i uživaju u vođenju ljubavi.

Rocket Launcher (Raketni lanser)

Ova poza simpatičnog naziva ima komponentu joge. Oba partnera zauzimaju isti položaj jedan na/iza drugog. Naime, donji partner leži na stomaku, a potom izdigne gornji deo tela oslanjajući se na ruke dok su noge ispružene. Partner koji prodire zauzima sličan položaj i ulazi sa leđa. Ovo je najbolje raditi na podu jer je najčvršći, ali je preporučljivo da uzmete prostirku za jogu kao dodatnu podlogu. Možete postaviti jastuk ispod prepona ili kukova za intenzivniju stimulaciju.

Zapetljana seks poza

Ova poza bi se mogla nazvati i tvist strasti. I vi i vaš partner ležite na boku u suprotnim smerovima, ali tako da su vam prepone u otprilike istoj ravni. Oboje napravite makazast oblik svojim nogama da biste dobili intimnu isprepletenu pozu. Budite slobodni da istražujete tela jedno drugom penetracijom, igrajte se igračkama ili se prepustite međusobnoj masturbaciji.

Neobične seks poze: Zabranjeno voće

Jedan partner sedi sa savijenim kolenima i stopalima na podu. Drugi partner je okrenut prema njima u položaju raširenog položaja, a zatim se kreće u položaju „raka“ sa podignutom karlicom da bi se susreo sa licem partnera koji sedi. Ova partner može da koristi ivicu kreveta ili kauča kao podršku za leđa.

Poza orla

Ova poza pruža duboke senzacije. Lezite na leđa i neka vas partner uhvati za noge držeći ih u položaju u obliku slova V dok kleči raširenih nogu. Ova poza omogućava da eksperimentišete sa različitim dubinama, ritmovima i uglovima.

Neobične seks poze: Konjić na ljuljanje

Ovo je najbolja pozicija za duboku intimnost i vezu. Sedite između nogu svog partnera sa nogama omotanim oko njihovih. Ovde možete da se igrate sa tim koliko ćete se omotati oko svog partnera. Možete biti malo naslonjeni, a možete se u potpunosti približiti partneru. U ovom slučaju partner od gore se pomera napred-nazad za vrhunski užitak i kontroliše dubinu i ritam prodora.

Poza vadičepa

Ovo je neverovatan seksualni položaj koji povećava intenzitet užitka. Lezite na bok na udoban krevet ili čak i kuhinjsti sto. Možete uzeti jastuk kako bi vam bilo udobnije. Stojeći pored vas, partner može da se igra sa vašim telom dok prodire u vas s leđa.

g-stockstudio/GettyImagesPlus

Opširnije