Nemanja Vidić i izbori u FSS: Taj uvek ide glavom gde svi idu đonom

od strane | feb 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

EPA/ALBA VIGARAY

Ni Džordž Martin ne bi stvar bolje zapetljao. Igre prestola u srpskom fudbalu nemaju kraj. Čak ni loš. Samo se iznova, kao u bunilu, dosnimavaju nove sezone koje su sadržajem siromašnije, dramaturški predvidljivije, duže i blamantnije. „Game of Thrones“ počinje seksom između brata i sestre. Srpske fudbalske igre prestola perverznije su i od toga.
U sredini sobe je talon i oko njega veliki broj zainteresovanih očiju. Broj kartica koje su na raspolaganju je ograničen, količina novca takođe. Svako bi, u načelu, trebalo da dobije jednak broj kartica na kojima piše na primer – stadion, saradnja sa navijačima, trgovina igračima, moneywashing, nameštanje. Samo što neko uvek uzme većinu, a neko se zadovolji mrvicama.

Javnost se zabavlja time da pogodi ko sve stoji oko stola i ko određuje igrače. Mada nije toliko teška zagonetka. Izbori u Fudbalskom savezu Srbije, u tom kontekstu nisu važni – ionako će sve biti isto, reći će mnogi.

Ali su ovi, koji čekaju srpski fudbal, za predsednika Saveza sredinom marta, postali bitni.
Kako je do toga došlo? Kada je počelo čišćenje terena? Ko je glavni čistač i koja mu je trenutno najvažnija uloga? Ko se plaši legendi? I ko ih, uz njihov klimoglav, zloupotrebljava?

CEO TEKST ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 23. FEBRUARA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU KOJE JE DOSTUPNO NA NSTORE.RS. VELIKI SPECIJAL POVODOM GODIŠNJICE POČETKA RATA U UKRAJINI.

SVI ČITAOCI DOBIJAJU SPECIJALNO IZDANJE MAGAZINA “MEDICINA DANAS”.

Opširnije