Nema tih para koje bi zamenile ljubav deteta: Zlatan Ibrahimović u suzama zbog sina i njegove bolesti

od strane | jun 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Naslednik Zlatana Ibrahimovića davno je imao operaciju 

Zlatan Ibrahimović, završio je karijeru u 42. godini, nakon što mu je istekao ugovor sa Milanom, a vest o njegovom povlačenju pojavila se po završetku meča između Milana i Verone (3:1) u okviru 38. kola Serije A, a navijači su upriličili veličanstven oproštaj neponovljivom golgeteru.

Pročitajte Naše zvezde mogu samo da sanjaju ovakav luksuz – Kuća Zlatana Ibrahimovića je dom iz snova 

I dok mnogi misle da je život najčešće med i mleko profesionalnim sportistima, jer rade ono što najviše vole, bilo je situacija u kojima je legendarni Šveđanin gubio prisebnost. Jedna od njih bila je prava porodična drama i u knjizi „Ja sam Zlatan Ibrahimović“, autora Dejvida Lagerkranca, pričao je o trenutku kada mu ni sav novac i uticaj nisu bili od pomoći.

Njegov sin Maksi se odmah po rođenju pokazao kao pravi borac, ali…

Pročitajte Kuća Zlatana Ibrahimovića izgleda kao zamak iz španskih serija – Zavirite u raj u kom se šetka njegova supruga Helena, detalji su šokantni

– Sve je bilo novo s Maksijem, primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto, da li je to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog… Pričao sam sa porodicom, prijateljima, i svi su me tešili da nije ništa strašno – ispričao je Ibrahimović.

Sa suprugom Helenom morao je brzo da reaguje kada je saznao da mu je sin bolestan.

Pročitajte Noćna mora svakog roditelja, nemoćni da bilo šta urade – Sin Zlatana Ibrahimovića teško bolestan 

instagram

– Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokazujem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, ništa nisam mogao da učinim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali, kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Supruga mu je javila da novorođenče mora na hitnu operaciju želuca.

Pročitajte Fatalna voditeljka čeka bebu sa fudbalerom, pokazala i stomak i DOKAZE (FOTO)

– Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je, na kraju su me odveli do velike sale u kojoj je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. ‘Volim vas oboje, vi ste mi sve, ali ja ovo ne mogu da izdržim. Zovi me za sve što treba – rekao sam Helen i pobegao odatle“, objasnio je Zlatan.

Operacija je, srećom, bila uspešna.

– Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi, iskreno, daje bolji pogled na život – istakao je Ibrahimović, koji je nedugo zatim sa suprugom dobio još jednog sina Vinsenta.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: GETTY images

Pročitajte i…

Opširnije