Nedeljni horskop od 3. do 9. jula: Ko će imati sreće u ljubavi

od strane | jul 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horskop od 3. do 9. jula obeležiće pun Mesec u Jarcu. Period je povoljan za strukturne promene u poslovanju i menadžmentu.  U sferi romantike preovladavaće akcenti na stabilnosti i poverenju, a kod partnera će se posebno ceniti pouzdanost, podrška i zajednički pogledi na budućnost.

U periodu punog Meseca posebno će biti teško onima koji su skloni neozbiljnosti i bezbrižnosti, koji ne razmišljaju o sutra, ne planiraju svoje živote, kao ni svoje troškove. Unutrašnji osećaj usamljenosti može se povećati, a zauzvrat će se javiti neka emocionalna ukočenost i nelagodnost.

Merkur u sekstilu sa Neptunom 7. jula i sledeći trigon sa Uranom doneće dobre poslovne kontakte sa stranim partnerima, korisne insajderske informacije, a pojačana intuicija će vam pomoći da pronađete izlaze iz najtežih situacija. Susreti sa izuzetno zanimljivim ljudima mogu ozbiljno uticati na život i pogled na svet, a od prijatelja se mogu očekivati nove ideje ili predlozi.

Nedeljni horskop od 3. do 9. jula: Šta nam donosi prva nedelja jula

Ovan

Ove nedelje moraćete da se pozabavite finansijskim i organizacionim pitanjima. Neki predstavnici ovog znaka će doneti teške odluke da se rastanu sa svojim dugogodišnjim partnerima, promene smer poslovanja ili čak zatvore firmu. Informacije koje su isplivale na površinu mogu uzdrmati želje i namere Ovna za daljom komunikacijom ili interakcijom sa partnerom. Ove nedelje, Ovnove će zdravlje dobro služiti.

Bik

Ove nedelje, mnogi Bikovi će više voleti da većinu hitnih pitanja ostave bez odgovora, posebno kada su u pitanju lični život i odnos sa suprotnim polom. Bik rođen početkom maja pokazaće netipično ponašanje za sebe, pokušavajući da „sedi na dve stolice” ili „juri dva zeca” u isto vreme. Rezultat može biti katastrofalan. Zdravlje će biti dobrom, samo vas krajem nedelje možda uhvati prehlada. Finansijski sektor će ostati stabilan i predvidljiv, jer većina predstavnika ovog zemaljskog znaka zna kako da barata sa finansijama.

Blizanci

Blizance očekuje jedna lepa i energična nedelja koja će doneti puno radosti. Uspećete da prevaziđete sve poteškoće i sumnje. Pruža vam se prilika da potpuno promenite svoj život menjajući sebe, a to retka šansa koja se neće pružiti svima. Blizancima zdravlje neće praviti probleme. Očekuju vas lepi poklopni kojima ćete se oduševiti, kao i povišica. Uživajte – zaslužili ste.

Rak

Nedelja će Rakovima doneti zatišje na polju komunikacije i romantike, ali će u prvi plan izneti profesionalne i radne probleme. Sredinom nedelje nisu isključeni sukobi sa rukovodstvom ili autoritetima, koji se mogu završiti krajnje nepovoljno po vas. Nije preporučljivo prisustvovati masovnim događajima tokom ovog perioda osim ako je apsolutno neophodno. Vodite računa u saobraćaju i pazite kako rukujete oštrim predmetima. Finansijska sfera će naterati predstavnike ovog vazdušnog znaka da pređu na režim razumne štednje.

Nedeljni horskop od 3. do 9. jula: Lav

Dragi Lavovi očekujte da vam se jave bivši partneri, to jest odnosi na koje nije stavljena tačka.  Sada ćete imati novu priliku da saznate sve, izvučete zaključke i, po svemu sudeći, konačno raskrstite s ne baš ružičastom prošlošću. Nećete štedeti na garderobi i aksesoarima. I isplatiće se – privlačićete pažnju na svakom koraku. U drugoj polovini nedelje, slobodne Lavove očekuju interesantna poznanstva.

Devica

Device će skoro celu nedelju provesti u brigama. Šefovi vas neće pritiskati, ali hoćete vi sami sebe, jer ste zacrtali previsoke ciljeve. Rezultati neće izostati. Device rođene krajem avgusta očekuje neplanirani priliv novca. Što se ljubavi tiče, tu će sve biti u redu. Zvezde vam savetuju da što pre odete na zajednički odmor s partnerom. Zdravlje će dobro služiti sv Device, pa čak i one koje imaju hronične zdravstevne tegobe.

Vaga

Vaga će veći deo nedelje igrati ulogu mirotvorca, rešavajući sukobe na poslu i među prijateljima. Ali im to baš i neće ići od ruke, jer će ih moriti unutrašnje trzavice. Objektivnost im ove nedelje neće biti jača strana. Romantični deo života će zadovoljiti one Vage koje su ranije bile u sukobu sa srodnom dušom – pomirenje i naknadni zajednički vikendi ne samo da će ojačati odnose, već će vam omogućiti da izgradite dugoročne planove za budućnost. Pazite na ishranu i naspavajte se.

Škorpije

Za Škorpije će ova nedelja biće uspešna što se posla tiče, ali će biti prilično napeto na emotivnom planu. Nesporazumi i problemi u romantičnoj sferi će se pojaviti kod gotovo svih predstavnika ovog vodenog znaka, a Škorpije će ih rešavati na svoj način. Prvo pokazujući izuzetno strpljenje, a zatim jednostrano donoseći oštre i iznenadne odluke. Što se finansija tiče, tu neće biti problema. Pripazite malo bubrege i pijte više tečnosti.

Strelac

Neće vam biti lako ove nedelje na ljubavnom planu. Naročito ne Strelčevima koji su rođeni u prvoj polovini decembra. Razočaraćete se u partnera, pa je moguć i raskid. Ni na poslu neće biti ništa bolje. Iskrsnuće problemi koje nećete znati kako da rešite. Ali finansijska strana biće stabilna, a lepi pokloni ili novčani dobici u drugoj polovini nedelje značajno će poboljšati raspoloženje Strelčevima. Zdravlje je dobro.

Jarac

Dok samci Jarčevi imaju velike šanse da upoznaju svog partnera iz snova, oni koji su već u vezi doživeće novi „talas“ emocija i strasti. Profesionalna sfera ne zahteva puno snage i energije, tako da Jarčevi mogu provesti vikend na kratkom putovanju, družiti s s prijateljima i uživati s voljenom osobom. Malo je verovatno da će zdravlje zadati Jarcu brige ili probleme, ali će rizici od povreda strujom ili oštrim predmetima ostati veliki tokom cele nedelje.

Vodolije

Pred Vodolijama je bogata nedelja, koja će biti produktivna i na profesionalnom planu. Finansijska sfera života obećava da će biti uspešna, a njeni rezultati će direktno zavisiti od ličnih napora. Romantična sfera će takođe početi da se aktivira kod većine predstavnika ovog vazdušnog znaka. Vodolije će prihvatati pozive na sastanke i uživati u komplimentima koji stižu sa svih strana. Više se krećite i zaobiđite slatkiše.

Ribe

Za vas će ovo, za razliku od prethodne, biti mirna nedelja. Zvezde vam savetuju da što više vremena provedete kod kuće i odradite generalno spremanj. Na ljubavnom planu neće cvetati ruže i neće vam biti lako, ali se samo setite da većina problema s kojim se suočavate nije stvarana – sve se dešava u vašoj glavi. Profesionalna sfera neće zahtevati mnogo truda, ali se savetuje da smanjite troškove. Klonite se štetnih navika (to važi za stalno) – naročito ove nedelje.

Wavebreakmedia/gettyimages.co.uk

Opširnije