Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna: Stižu i ljubav i pare

od strane | jun 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna najavljuje uzbudljivo vreme za sve horoskopske znake. Da nam ne bude dosadno potrudiće se opozicija između Venere i Plutona. Strasti i ljubomore biće napretek. Svima se savetuje da obrate pažnju na štnjaču i reproduktivne organe.

Ovan (21. mart – 20. april)

Očekujte puno strasti, romantičnih susreta i novih poznanstava tokom cele nedelje. Iznenadićete i sebe i druge dubinom emocija koje će vas preplaviti. Na profesionalnom planu uspeh očekuje one Ovnove čiji je rad vezan za kreativnost, nauku ili umetnost. Očekuje vas lep novčani priliv koji će vam omogućiti da priuštite sebi dobar provod i isplanirate lepo putovanje. Zdravlje će vas dobro služiti pod uslovom da smanjite alkohol, kasu i slanu hranu.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi su u opasnosti da upadnu u klasični „ljubavni trougao“. Odnos mnogih Bikova sa njihovim srodnim dušama proći će kroz teška vremena, a mešanje trećih lica samo će pogoršati situaciju. Međusobna optuživanja mogu se ticati i materijalne sfere, a tu bi pragmatična i mirna diskusija o mogućim rešenjima problema bila najbolja opcija. Profesionalna sfera će takođe zahtevati od Bika pronalaženje kompromisa, a finansijska – razuman režim štednje. Nije vreme za rasipanje. Zdravlje će biti dobro.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Nedelja će biti posebno obećavajuća za Blizance koji su zaposleni u oblasti obrazovanja, nauke ili umetnosti. Sposobnost donošenja intuitivno ispravne odluke u oblasti finansija manifestovaće se kod Blizanaca rođenih krajem maja. Romantika vas neće mnogo zanimati u ovom periodu, kao ni upoznavanjenovih ljudi. Dobro zdravlje će obradovati Blizance tokom cele nedelje, ali oni pripadnici ovog znaka koji imaju hronične endokrine probleme moraju unapred da preduzmu preventivne mere.

Rak (21. jun – 22. jul)

Bićete prestrogi prema sebi i mazohistički nastrojeni, a to to nije dobro. Ako ne možete da se izborite sa crnim mislima, potražite psihološku pomoć. Problemi rođaka ili prijatelja, koje će Rakovi morati brzo i odlučno da reše, pomoći će da se ovaj trend promeni. Ovo ne samo da će podići Rakove sa emocionalnog dna, već će im pomoći da gledaju u budućnost sa optimizmom. Teškoće u kontaktima sa zaposlenima, prijateljima i članovima porodice iskusiće gotovo svi Rakovi. Zdravlje će biti dobro.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će skoro celu nedelju biti uronjeni u rešavanje kućnih ili porodičnih pitanja. Rođacima će takođe biti potrebna veća pažnja i briga. Vreme je da planirate preuređenje doma. Kraj  nedelje donosi zanimljiva poznanstva i lepa druženja. Ako ste sami, novog partnera bi mogli naći među Bikovima, Jarčevima ili Devicama. Zdravlje je odlično.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će konačno pronaći rešenje za dugodišnje probleme. Ovo se odnosi i na profesionalne i na lične odnose. Čuvajte se zavidnih kolega kojima smeta vaša posvećenost poslu i besprekorna reputacija. Odnos sa partnerom biće stabilan. Zdravlje će biti dobro, ali krajem nedelje mogu se javiti blage glavobolje.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će imati prilično tešku nedelju. Moraće baš da se potrude da završili sve obaveze. Nikakvi propusti na poslu neće se tolerisati, a verovatno će morati da rad i prekovremeno. Partnerski odnos bi mogao zapasti u manju krizu i bićete skloni da preuveličavate stvari. Pobednici će biti oni predstavnici ovog vazdušnog znaka koji se ne plaše inicijative i odgovornosti. Čuvajte se povreda glave i budite oprezniji prilikom sportskih aktivnosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Pred Škorpijama je veoma važna nedelja. Od vas će se zahtevati maksimalna odgovornost i disciplina, kao i preuzimanje dodatnih obaveza. Mnoge Škorpije zaposlene u komercijalnim strukturama imaće potencijal da poboljšaju svoju finansijsku i stambenu situaciju. Za ljubav i strast će ostati malo vremena. Zdravlje će biti stabilno.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Očekuje vas naporna nedelja, ali će se uloženi trud višestruko isplatiti. Prilika da se opustite i napunite baterije, javiće se već za vikend. Iskoristite ovu nedelju za nove poslovne projekte. Nije vreme za rasipanje novca. Zdravlje će biti stabilno tokom cele nedelje. Ako ste sami, krajem nedelje možete upoznati vrlo zanimljivu i neobičnu osobu.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna: Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pred vama je nedelja napornog i umnog i fizičkog rada, ali vama to neće predstavljati teret – već zadovoljstvo. Bićete u top formi i, ako se bavite sportom, postići ćete zavidne rezultate. Ljubav vam ove nedelje neće biti u prvom planu što može uzrokovati manji nesporazum sa partnerom, ali vam to neće pokvariti raspoloženje. Oni koji su rođeni krajem decembra imaće priliku da pokažu svoje skrivene sposobnosti ili talente.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će skoro cele nedelje biti lepo raspoložene jer će primiti i poklone i lepe vesti od dragih ljudi. A smeši im se i lep novčani dobitak ili povišica. U partnerskom odnosu sve će ići glatko. Ako je bilo nekih nesuglasica, ove nedelje će se potpuno razrešiti. Zdravlje će biti odlično.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Cele nedelje ćete biti emocionalno uravnoteženi što će se pozitivno odraziti na sve oblasti života. Zdravlje neće praviti veće probleme, posebno ako unapred preduzmete preventivne mere, kao i pridržavate se režima adekvatne ishrane i sna. Kozmetičke procedure, saune ili kupke biće od koristi Ribama krajem nedelje, ali treba biti oprezniji sa uzimanjem lekova, jer postoji rizik od prekoračenja preporučene doze zbog nepažnje.

AaronAmat/gettyimages.co.uk

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije