Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Ne plašite se promena

od strane | apr 29, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja donosi veoma napetu atmosferu koja će se najviše odraziti na ljubavne odnose, ali i generalno odnose sa ljudima.

Poslednji dani aprila će doneti povezivanje Marsa i Neptuna što znači da će biti neophodan povećan oprez. Zbog toga je bolje da budemo skromniji i da ostanemo u senci. Energija aspekta povezivanja će biti prilično jaka što će nas isprovocirati da pokažemo inicijativu i aktivnost. Povećaće se rizici u donošenju nerazumnih odluka. Mogu postojati poteškoće u međusobnom razumevanju, komunikaciji i tumačenju postupaka drugih ljudi.

Prvog dana maja Venera će formirati aspekt sa Plutonom što će uticati na sferu odnosa. Ljubomora, sukobi i nesporazumi između partnera nisu potpuna lista onoga što čeka predstavnike Zodijaka. Vage i Bikovi bi mogli biti depresivni, dok će Ribe kvariti odnose sa ljudima. Sa druge strane, Škorpije i Ovnovi će biti neozbiljni što će doneti probleme u vezi. Ljubavna patnja je moguća kod Lavova, Jarčeva, Devica i Blizanaca, dok će Rakovi i Vodolije osetiti materijalne gubitke.

Nedelju će završiti harmonični aspekt Marsa i Plutona koji će značajno poboljšati energiju, raspršiti emotivne oblake i ispuniti vas optimizmom. Škorpije i Ovnovi će se osećati kao da su na vrhu talasa, a Strelac, Lav i Jarac će poboljšati svoje rezultate u sportu. Bikovi će prevazići lenjost i konačno završiti dugotrajne zadatke. Blizanci, vage i Vodolije će imati prilike da ulažu, a Device će moći da ostvare važne ciljeve u vezi sa naučnim ili društvenim aktivnostima. U svakom scenariju će pobednici biti predstavnici zodijačkog kruga koji se ne plaše promena.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi bi trebalo da budu oprezni u svemu, a naročito u vožnji i u bavljenju sportom. Moguće su promene raspoloženje i nevoljnost za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ovo će trajati do subote koja će potom doneti značajne pozitivne promene. Ljubav će biti nestabilna, doneće mnogo neprijatnih trenutaka i primoraće vas da preispitate svoj odnos sa partnerima. Finansije će se poboljšati do kraja nedelje.

Bik (21. april – 20. maj)

Početkom nedelje ćete biti depresivno raspoloženi što će biti povezano sa opštim gubitkom snage i nezgodnim odnosom sa partnerima – i u poslu i u privatnom životu. Veliki broj predstavnika znaka će analizirati interakcije na sumoran način. Najbolje bi bilo da iskreno razgovarate o uzrocima nezadovoljstva, ali neće se mnogo predstavnika znaka usuditi na ovaj korak. Finansije će ostati stabilne, naročito ako ne popustite pred iskušenjima. Zdravlje će se blago pogoršati.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizance će držati raspoloženje od prethodne nedelje. Na profesionalnom planu ćete doživeti značajan napredak, što će doneti i finansijsko blagostanje. Na romantičnom planu i odnosima ćete odstupiti od opšteg raspoloženja. Mogući su i razgovori o trenutnim osećanjima, nesporazumama, ali i razočarenje u postojeće veze. Blizanci će izbegavati direktan i iskren dijalog tražeći utehu  u novim poznanstvima. Zdravlje će biti stabilno.

Rak (21. jun – 22. jul)

Potrudite se da zaštitite svoje finansije od bilo kakvog uticaja i zadiranja. Ukoliko to ne učinite moguće je da će vas neko oštetiti i to iz porodičnog kruga. Bliski ljudi će težiti da iskoriste vašu naklonost prisiljavajući vas da ulažete u ispunjavanje njihovih potreba. Kao rezultat toga, moguće je da ćete završiti sa novčanim jazom. Na profesionalnom planu ćete osetiti zatišje što će vam omogućiti da posvetite vreme opuštanju i obavljanju svojih omiljenih stvari. Zdravlje bi mogle da ugroze stomačne bolesti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovima se spremaju i dostignuća, ali i neuspesi. Dok će se uspesi nizati na poslovnom planu, manje će sreće imati na planu ljubavi i prijateljstva. Predstavnici znaka će sami postati pokretači sukoba, pokazujući nepopustljivost i sebičnost kada brane svoje pozicije. Burne svađe koje su počele mogu preći u kategoriju konfrontacija. Međutim, izuzetno je važno se zaustavite na vreme i obnovite odnose. Finansije i zdravlje će biti stabilne.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će doživeti ljubavna iskustva početkom nedelje na pozadini značajnog napretka u karijeri. Ovde se mogu pojaviti i nove korisne veze, povećanje novčanih prihoda i prelazak na profitabilnije i odgovornije mesto rada. U svakom slučaju, Device s pravom mogu pripisati svoje uspehe samo sebi. Ipak, romantična sfera će vas iritirati nesporazumima i izazvati ljubomoru i nepoverenje. Device će težiti da probleme rešavaju bez odlaganja što neutrališe sve negativne posledice sukoba. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Glavna preporuka za Vage će biti da povedu računa o svom zdravlju. Biće potrebno da potrošite i vreme i novac na ovo što će pomoći u dijagnostifikovanju problema u ranim fazama. Prva polovina nedelje će biti teška zbog depresije koju će izazvati sukobi i nesporazumi sa najmilijima. Na profesionalnom planu će vas sačekati prijatna iznenađenja po pitanju novca, karijere i mogućnosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Za Škorpije će prva polovina nedelje doneti mnogo teških problema i to ne svojih. Prijatelji će početi da vas opterećuju pitanjima, situacijama, a tražiće i pomoć bez obzira na trenutne poslove i zaposlenost samih Škorpija. Kraj nedelje će doneti neočekivane prijatne promene u oblasti finansija i posla, poboljšano blagostanje i nalet snage neophodan za nova dostignuća.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

U prvom delu nedelje, Strelčevi će se ponašati kao izbirljivci koji će biti sposobni da nerviraju sve okolo i da lako gube živce iz bilo kog razloga. Kako neće naići na reakciju koju žele, to će izazvati još veću emocionalnu agresiju i pritisak. Do kraja nedelje će mnogi doći sebi i izvinite se delu svog okruženja zbog inkontinencije. Predstavnici ovog znaka će videti i značajan na profesionalnom planu. Zdravlje će biti odlično, a finansije stabilne. Nakon 4. maja su moguća i romantična poznanstva.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će skoro cele nedelje biti u odnosima sa partnerima. Sklonost dramatizaciji i jake emocije će prepraviti predstavnike ovog znaka što neće baš najbolje uticati na druge oblasti života. Mnogi će biti rasejani, zamišljeni i nadoknađivaće negativne emocije radom ili fizičkom aktivnošću. Poboljšanje u sferi osećanja počeće posle 3. maja kada se odnosi sa partnerima donekle stabilizuju. Sve ostale sfere će biti stabilne.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama se ne preporučuje trošenje novca pod uticajem emocija ili trenutnih želja. Ovo vas neće spasiti nepotrebnih troškova, već će pomoći da izbegnete uticaje prevaranta. Dobro raspoloženje će vam obezbediti komunikaciju sa prijateljima i novim zanimljivim poznanicima. Prilagođavanje ishrane i uzimanje osnovnih vitamina će vam pomoći da poboljšate zdravlje. Na romantičnom planu će se dogoditi stvari koje će vam podići samopouzdanje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama nedelja obećava emocionalno teške situacije čija će pojava izazvati vrlo dvosmislene reakcije. Mnogima će biti teško da komuniciraju sa okolinom i nađu zajednički jezik sa ljudima. Moguća je ljubomora prema partnerima, iznošenje tvrdnji i razjašnjavanje odnosa. Do kraja nedelje Ribe će smognuti sngae da odbace maglu iluzija i bez odlaganja isprave ono što se još može ispraviti. Obratite pažnju na zdravlje nakon srede.

jacoblund/GettyImagesPlus

Opširnije