Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila: Ribe očekuje ljubavno iznenađenje, a Rakove poslovni uspesi

od strane | apr 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila: Sekstil Marsa i Merkura 24. aprila povoljan je za kreativne i intelektualne aktivnosti, a sekstil Sunca i Saturna 25. aprila umiriće sve one kojima je mir u poslednjem periodu nedostajao.

Sekstil Marsa i Merkura 24. aprila povoljan je za kreativne i intelektualne aktivnosti. Možete upoznati nekoga ko će vam u budućnosti pomoći. Novi poslovni kontakti mogu vam otvoriti nove perspektive i odvesti vas u novom pravcu kada su vaši poslovni uspesi u pitanju. Ovo je pogodan dan za hirurške intervencije, kozmetičke procedure i masaže.

Sekstil Sunca i Saturna 25. aprila umiriće sve one kojima je mir u poslednjem periodu nedostajao.  Ovaj dan je povoljan za napredovanje u karijeri. Može se očekivati boljitak u odnosima sa nadređenima, ali i sa poslovnim ljudima koji su na neki način kočili vaše ranije projekte. Međuutim, na ovaj dan nije dobro obavati transakcije u vezi sa nekretninama i trebalo bi izbeći daleka poslovna putovanja, kao i javne nastupe.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima predstoji psihički veoma napeta nedelja. Biće vam potrebno da promenite dosadašnji način rada i da se prilagodite novom ritmu. Oslonite se isključivo na sebe kako biste osigurali nove pobede. U jednom trenutku osećaćete potrebu da prištedite novac, a kada je u pitanju zdravlje, predstavnici ovog znaka koji imaju hronične endokrine probleme trebalo bi da obrate pažnju na znakove koje im šalje organizam.

Bik (21. april – 20. maj)

Na profesionalnom planu otvaraju vam se nove mogućnosti. Novi posao ili nove pozicije u istoj firmi mogu biti vrlo zanimljiv izazov koji je teško odbiti. Ukoliko vodite sopstveni biznis, ovo može biti nedelja rezervisana za poslovne reorganizacije i reforme. Što se tiče zdravlja, budite oprezni jer vas mogu pratiti manje povrede tokom cele nedelje, dok će vaše zdravstveno stanje generalno biti dobro.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Cele nedelje bavićete se nekakvim starim problemima. Kako se vikend bude približavao možete osetiti veliku dozu neodlučnosti i sumnje u sebe. Izbegavajte neprijatne situacije jer postoji mogućnost da nećete znati kako da se izvučete iz njih. U drugoj polovini nedelje možete biti zaokupljeni nekim porodičnim stvarima što može uticati na finansijsku stabilnost. Zdravlje vam neće praviti probleme.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ove nedelje imaćete mnoštvo poslovnih izazova, morate dati sve od sebe da na poslu pokažete najbolju sliku o sebi. Sva vaša snaga i vreme ove nedelje biće posvećeni poslu. Rezultat nećete čekati dugo, možete očekivati izvesno povećanje prihoda krajem nedelje. Kada je reč o zdravlju, budite oprezni i pratite svoje telo. Najugroženiji su Rakovi koji boluju od hroničnih bolesti. Iako ćete napredovati u poslu, imaćete potrebu da čitav vikend provedete sami sa voljenom osobom.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila: Lav (23. jul – 22. avgust) 

Pred vama je dinamična nedelja. Jako ćete se truditi da zaštitite svoj lični prostor. Ukoliko imate veliku porodicu, možete biti izloženi nekim porodičnim problemima čije rešenje će vam uzeti dosta vremena. Mala je šansa da se sukobi izbegnu. Sa druge strane, nesuglasice vas mogu pratiti i na poslovnom planu gde bi možda najbolje bilo da ostanete suzdržani. Pazite se sezonskih alergija.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Sezonske alergije i hormonski poremećaji mogu vam praviti probleme u narednih sedam dana. Mnogo pažnje posvetićete svom partneru kako biste popravili odnose pogoršane tokom prošlonedeljnog pomračenja Sunca. Kada je reč o prihodima, konačno ćete osetiti neke benefite od svog vrednog rada – krajem nedelje očekuje vas povećanje zarade.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Cele nedelje bavićete se rešavanjem problema, kako na poslu, tako i kod kuće. Problemi će biti takvi da će vam teško bilo ko  pomoći, već ćete morati da se oslonite samo na sebe. Intuicija i inteligencija koju posedujete mogu vas odvesti na pravi put. Pokažite odlučnost i uportnost. Zdravlje će vam biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprilaŠkorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Problemi sa prijateljima mogu doći u prvi plan. Imaćete želju da prekinete kontakte sa nekim osobama jer mislite da vam nisu dovoljno dobri prijatelji. Predstavnici ovog znaka nisu poznati kao mnogo dobri prijatelji i prijateljstvo sa vama može opstati samo ukoliko su osobe potpuno ravnopravne. Arogancija i zanemarivanje u vaša prijateljstva jednostavno nisu dobrodošli. Kada je reč o zdravlju, pripazite na alergije. U ljubavi možete očekivati jedan sudbinski susret koji sve može promeniti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Do kraja nedelje osećaćete samo umor zbog upornog rešavanja porodičnih problema. Kada je reč o poslu, očekuje vas zatišje, ali to će se desiti samo zato što ste sve poslove obavili na vreme. Kada je u pitanju ljubav, neko će vas potpuno zaokupiti pažnjom i bićete veoma iznenađeni što se baš vama toliko lepih stvari dešava. Kada je reć o zdravlju, trudite se da obezbedite sebi vreme za odmor.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Cela nedelja za vas će biti u znaku odgovornosti. Profesionalna sfera zahteva spoj koncentracije, znanja, snage i intelekta i bićete primorani da sami donesete nekoliko bitnih odluka. Ukoliko imate problem sa visokim pritiskom, obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost. Nekim Jarčevima ove nedelje otvara se mogućnost za brak, ali ukoliko pratite srce, znaćete da ovo možda i nije najbolja ideja. Nekim Jarčevima prijaju brakovi koji su zasnovani na razumu i poštovanju, a ne samo na ljubavi. Oni mogu biti veoma uspešni i dugotrajni.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ove nedelje rešavaćete probleme uz pomoć lukavih i ne baš poštenih metoda. Neke odluke će doneti odlične rezultate, međutim, neke vas mogu uvesti u još veće probleme. Moguće je da nećete želeti da menjate svoju taktiku cele nedelje, ali neke Vodolije će se ipak sabrati i ukloniti negativne posledice svojih neozbiljnih postupaka. Zdravlje će vam biti dobro, a šetnje će vam posebno oprijati ukoliko ste rođeni na samom kraju januara. U ljubavi možete očekivati vrlo prijatna iznenađenja.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprilaRibe (19. februar – 20. mart)

Za vas ova nedelja donosi mnogo pozitivnih emocija, posebno ukoliko sanjate o ozbiljnoj i zdravoj emotivnoj vezi. Slobodne Ribe mogu očekivati romantilna poznantstva i sastanke koji zaista mogu odvesti čak i do braka. Poslovna sfera može zbog romantičnih osećanja pasti u drugi plan. Zdravlje će vam biti dobro, ali čuvajte se povreda.

Jovana Jevtićnd3000/ Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije