Nedeljni horoskop od 20. do 26. februara: Crni Mesec će stvoriti probleme u ljubavnim odnosima

od strane | feb 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Astrološki događaji koji će obeležiti sledeću nedelju biće mlad Mesec koji će 20. februara nastupiti u znaku Riba, sekstil sa Hironom, Kvadrat sa Uranom i trigon sa Marsom. Šta će nam doneti ove astrološke formacije?

Mlad mesec u znaku Ribe će nam 20. februara doneti pad energije i porast razdražljivosti i unutrašnje anksioznosti. Međutim, istovremeno će oslobađanje od nepotrebnih stvari i loših navika biti produktivno. Ovo je povoljan period za započinjanje dijeta, a lunarna energija bi mogla i da poveća nočani tok.

Sekstil sa Hironom istog dana će uneti interesovanje i živost u sferu odnosa, dok će kvadrat sa Uranom sledećeg dana doneti originalne ideje koje će biti teške za implementaciju. Međutim, trigon sa Marsom koji nas očekuje 22. februara sprema korisna poznanstva za nove i zanimljive projekte. Ovaj period će biti povoljan za složene kozmetičke procedure. Dobri preduslovi za materijalni uspeh smeše se Škorpijama, Ovnovima i Blizancima.

Trigon Venere i Crnog Meseca (Lilit) će uneti haos u živote svih znakova. Povećani zahtevi prema partneru i uobraženost će svima kvariti ljubavne odnose. Takođe, mnogo pažnje će se posvećivati preteranom trošenju, manifestacijama lenjosti, prejedanja i riziku da se započne afera. Naročito Vage, Ribe i Bikovi mogu pasti na ovim izazovima.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će početkom nedelje dobiti nadoknadu za pretrpljene stresne situacije tokom prethodnog perioda. Na poslovnom planu će se javiti nove šanse, a uspešno će rešavati probleme u finansijskom domenu. Takođe, dobiće priliku da prošire svoje poslovanje i da dostignu nov nivo. Dok se jednom delu predstavnika ovog znaka smeši dobitak nasledstva, drugima predstoji promena mesta stanovanja. Što se tiče ljubavnog statusa, mogući su raskidi u zastarelim vezama, ali i pomirenja nakon svađe.  Bilo koji od ova dva ishoda će Ovnovima doneti olakšanje. Stres ćete osetiti najviše u bolovima na leđima.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će početi da rešava pitanja koja ga već dugo muče. Zbog toga će njihov unutrašnji mir biti poremećen. Neće biti spremni da prihvate nove stvari, a to što će biti previše okrenuti sebi, stvoriće reputaciju da su sebični. Ukoliko Bikovi prekrše svoje obećanje tokom narednog perioda, ishodi mogu dovesti i do prekida komunikacije sa određenom osobom. Izuzetno teško ćete obnoviti taj kontakt. Bikovi će biti podložni svim vrstama povreda, tako da moraju biti posebno oprezni. Finansijska sfera će biti stabilna, a atmosfera na poslu kontruktivna.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će biti blagosloveni dobrim zdravljem, naletom energije zbog koje će im svaka obaveza lako padati. Trud na poslovnom planu će im doneti dobre rezultate, a na finansijski domen će okarakterisati rastuće bogatstvo i razumna raspodela sredstava. Nalet emocija će se osetiti i u ljubavnom planu što će im doneti pravu ljubav koja će biti utvrđena poverenjem i senzualnošću. Neki predstavnici ovog znaka će se odlučiti na brak i zasnivanje porodice. Visok nivo energije će Blizancima obezbediti dobro zdravlje u narednom periodu.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. februara: Rak (21. jun – 22. jul)

Naredni period će za Rakove biti period dobrih šansi, tako da treba da budu pažljivi da ih ne propuste. Rakovi koji su se suočavali sa problemima na poslu ili neprijatnim situacijama, sada će imati uspeha i sledi im povoljno razrešenje projekata. Mogući su problemi sa vidom ili prehlade. Neki predstavnici ovog znaka će odlučiti da ozvaniče dugoročnu vezu, a samci će imati priliku da sretnu srodnu dušu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavove čeka ubrzana nedelja ispunjena raznim događanjima. Na profesionalnom nivou ih očekuju putovanja, naročito ako im je karijera povezana sa komercijlnim i inovativnim aspektima. Neki Lavovi će čak dobiti i nove ponude za posao. Na finansijskom planu im se smeši nov izvor prihoda. Usamljeni predstavnici ovog znaka će se zaljubiti na prvi pogled, ali je moguće da ta osećanja neće trajati dugo. Lavovi treba da obrate pažnju na hronične probleme sa krvnim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će želeti da se osame tokom ovog perioda. Kontradikcije koje osećaju u sebi će rešiti dubljim razmatranjem svojih osećanja, naročito u pogledu odnosa sa drugim ljudima. Poslovni plan će zahtevati veliku koncentraciju, dok će potrošnja na finansijskom planu morati da bude ograničena. Device će morati da unesu promene u način ishrane da bi držale zdravlje pod kontrolom.Takođe, bilo bi bolje da izbegnu lečenje zuba tokom ovog perioda.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vagama će se domišljatost i preduzimljivost isplatiti tako što će na ovaj način rešiti mnoge probleme koje su ih kočile do sada. Anksioznost i nedostatak slobode će nestati i napokon će moći da prionu na ostvarivanje dugogodišnjih planova i nada. Veliki broj predstavnika ovog znaka će se zbog toga osećati oslobođeno. Na romantičnom planu će osetiti hrabrost da učine prve korake u osvajanju dugogodišnje simpatije i to će imati pozitivne ishode. Finansije će biti stabilne, a i zdravlje Vage će biti dobro u narednom periodu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će napokon moći da izađu iz svog zaštitnog oklopa pod koji su bili tokom prethodnog perioda. Naredni period će biti ispunjen mnogim društvenim događajima. U poslovnoj sferi ćete dobiti nove ponude za promenu posla ili zajedničkog pokretanja biznisa. Škorpije koje su već u biznisu će svoje planove početi da sprovode u delo. Neplanirana primanja će iznenaditi predstavnike ovog znaka. Na romantičnom planu moguće je obnavljanje emocija i povećano pokazivanje naklonosti i brige. Škorpijama će zapretiti hronična bolest bubrega, pa bi bilo dobro da preduzmu preventivne mere.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. februara: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će želeti da se osame uz dobru knjigu u udobnoj stolici. Na profesionalnom planu će donositi samostalne odluke ignorišući timski rad. Finansijski će biti sigurni, a i zdravlje će im biti stabilno. Na ljubavnom planu će Strelčevi biti distancirani od svoje srodne duše. To ne znači da se osećanja hlade, već će Strelčevima biti potrebno da razumeju sebe i svoje postupke, kao da skroje planove za budućnost. Strelčevi koji imaju decu će im biti posebno posvećeni.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Nagomilana materijalne dileme će zatrpati Jarčeve. Prvo na listi zadataka biće dovođenje stvari u red i biće produktivni. Neki predstavnici ovog znaka će se odlučiti na specijalizaciju u svojoj struci. Dobro zdravlje i nalet energije će Jarčevima omogućiti bogati niz sportskih aktivnosti. Zbog finansijske stabilnosti, Jarčevi će početi sa planiranjem letnjeg odmora. NA romantiku će se fokusirati tek kada se približi vikend.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će postepeno izalziti iz stanja dobrovoljne izolacije u koju su uronili u prethodnom preriodu. Stvoriće se unutrašnja potreba za novim društvenim kontaktim i utiscima. Na profesionalnom planu ćete uspeti da svoje ideje predstavite menadžmentu i biće dobro prihvaćene. Finansijska i zdravstvena sfera će biti stabilne. Neki predstavnici znaka će započeti individualni posao koji će im doneti mnogo pozitivnih emocija. Vodolije u vezi će uživati u stabilnosti, a one koje su same će uživati u slobodi.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će se posvetiti profesionalnoj sferi. Na ljubavnom planu će se nadati novim poznanstvima koja bi mogle da se pretvore u romantičnu vezu. Brzina nove veze vas može lako u kratkom periodu odvesti pred matičara. Porodične Ribe će se posvetiti deci u preteranoj meri, što će njima zasmetati. Ribe mogu da imaju probleme sa varenjem u narednom periodu.

dragana991/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Bravacasa

Opširnije