Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila: Venera i Pluton stvaraju blagostanje

od strane | apr 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila: Ovo je nedelja u kojoj Venera donosi ljubav, lepotu i blagostanje. Trigon sa Plutonom posebno će doprineti tome.

U drugoj dekadi aprila, Venera, planeta ljubavi, blagostanja i lepote imaće najveći uticaj na naše živote. Trigon sa Plutonom koji će se dogoditi 11. aprila doneće kreativnost i inspiraciju što će kod mnogih znakova rezultirati povećanjem prihoda. Ovo je dan kada ćete biti u stanju da rešite mnoge probleme bez mnogo muke, a svu negativnu energiju uspešno ćete pretvoriti u pozitivnu.

Kada je u pitanju ljubav i porodica, harmoničan aspekt Venere i Plutona doneće priliku da u mnogim stvarima poboljšate svoje odnose, a 11. april je odličan datum za nove početke.

Konjukcija Sunca sa Jupiterom koja sleduje doneće uspeh onima koji su zaposleni u društvenoj sferi, politici, nastavi ili onima koji stiču visoko obrazovanje. Ovo je prilika za sve one koji hoće da se proslave jer ćete sigurno poboljšati svoj društveni status.

Kvadrat Venere i Saturna 14. aprila nagnaće nas da pokušamo da izbegnemo druženje i komunikaciju i želećemo da budemo sami. Tog dana je dobro izbegavati finansijske transakcije, kao i kontakti sa menadžmentom, starijima, poslovne sastanke i zvanične posete. Zbog ovog tranzita u romantičnoj sferi se na ovaj dan mogu javiti konflikti i nesporazumi.

Ovan (21. mart – 20. april)

Cele nedelje bićete posvećeni rešavanju nekih finansijskih pitanja, ali to neće uvek biti uspešno. Ovo će vam na neki način pomoći u budućnosti jer ćete naučiti da sagledate stvari iz realnije perspektive. Romantična sfera uneće malo stresa u prvoj polovini nedelje, ali zdrava komunikacija će sve to rešiti. kada je reč o zdravlju, Ovnovi sa hroničnim problemima i bolestima treba da budu na oprezu.

Bik (21. april – 20. maj)

Zauzeti ste rešavanjem tekućih problema i čini vam se da sve ide planski i bez žurbe. Temeljan pristup svemu pomoći će vam da uspešno obavite sve predstojeće poslove, a glavna stvar je da pokušate da održite tempo. Uspeh na poslu pomoći će vam da povećate prihode. Zdravlje vam neće biti ugroženo, a kaa je reč o ljubavi, vi se ističete po ozbiljnosti, temeljnosti, praktičnosti i vernosti. Ove vaše osobine nagoveštavaju da u ljubavi nećete imati problema.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će imati izuzetno napornu nedelju kada je u pitanju ljubav i vrlo mirnu kada je u pitanju karijera. Zdravlje može biti promenljivo, pazite da ne doživite trovanje hranom. Kada je u pitanju ljubav, Blizanci rođeni u prvoj polovini juna mogu doživeti brojna iznenađenja, a stanje zaljubljenosti biće svojstveno svim predstavnicima ovog znaka.

Rak (21. jun – 22. jul)

Moraćete da počnete sa rešavanjem nekih gorućih pitanja i pomoć koja vam se nudi vam je zaista potrebna. Na profesionalnom planu imaćete mnogo uspeha ako sve radite samostalno, a finansijsko polje  zahteva razumne uštede. U ljubavi situacija ostaje nepromenjena, ali stabilnost postojeće veze neće biti ugrožena. Slobodni Rakovi osećaju privlačnost ka jednoj novoj osobi u okruženju. Zdravlje stabilno.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila: Lav (23. jul – 22. avgust)

Pred vama je nešto mirnija nedelja od prethodne. Neki projekti biće odloženi, samim tim imaćete više slobodnog vremena. U ljubavi situacija ostaje nepromenjena, a nova poznantstva se mogu desiti u toku vikenda. Mnogi Lavovi mogu se odlučiti na zdraviji način života. Neki Lavovi mogu razmišljati o selidbi i to u dosta bliskoj budućnosti. Zdravlje može biti promenljivo za one koji imaju hronične bolesti.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Dokus nedelje su osećanja i romantika. Imate prilikuu da se zaljubite i da osećanja budu obostrana. Zauzete Device čeka novi krug ljubavi koji će uneti lakoću i vedrinu u vezu. Profesionalna sfera će zahtevati da budete odgovorni, a finansije će biti stabilne kao i do sada. Nećete imati zdravstvenih problema.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će se ove nedelje odlučiti na promene kako bi ostvarile duhovno i fizičko poboljšanje. Možete se prijaviti na svakodnevne treninge, ali možda to neće biti izvodljivo. Do kraja nedelje vaš entuzijazam će se umanjiti. Kada je u pitanju zdravlje, ono vam neće praviti probleme, ali pad inspiracije može dovesti do nerviranja. Romantična sfera ostaje nepromenjena.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Uložićete velike napore u profesionalnoj sferi radi ostvarivanja svojih planova. Motivacija i spremnost na rizik biće svojstvena gotovo svim predstavnicima ovog znaka. Romantična sfera biće ispunjena strašću, a nova poznanstva doneće neobavezni flert. Zdravlje će vam biti dobro, a krajem nedelje pokazaćete odličnu fizički spremnost.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će uživati u ravnoteži između napornog rada i odličnih rezultata. Strelce koji traže posao dobiće veoma obećavajuće ponude, a strelce orijentisane na karijeru čekaju dugo očekivano unapređenje. Finansijska strana života će obradovati Strelce neočekivanim poklonima, novcem ili pomoći (pročitajte i: Vi, on i novac: kako razgovarati o finansijama bez štete za odnose). Romantični deo života biće emotivno uravnotežen, a izgledi za veoma uspešan brak mogu se pojaviti kod nekih predstavnika ovog vatrenog znaka. Zdravlje Strelcu neće praviti probleme, a pravovremena prevencija će pomoći da se izbegnu recidivi kod alergijskog Strelca. U hrani se preporučuje da se daje prednost biljnoj hrani, što će Strelcu omogućiti da rastereti probavni sistem i poboljša blagostanje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

U nedelji pred vama suočićete se sa protivnikom ili konkurentom. Moraćete da uložite velike napore da biste izašli kao pobednik. Možda ćete morati ići protiv svojih principa kako biste uspeli da ostvarite ciljeve.Kada je reč o prihodima, bićete vrlo aktivni i obezbedićete sebi stabilnost. Krajem nedelje možete imati problema sa zglobovima.

Jarčevi će se suočiti sa opasnim i lukavim protivnikom ili konkurentom. Jarčevima u ovoj situaciji ne treba zavideti, jer će morati da ulože ne samo napore da ubede, ubeđuju, već i lukavo, manipulaciju (pročitajte i: Govorna manipulacija: šta je to i kako se od toga zaštititi). Možda ćete čak morati ići protiv svojih principa. U suprotnom, malo je verovatno da ćete uspeti da pobedite u ovoj borbi. Krajem ove nedelje verovatne su prehlade ili upale zglobova, pa bi Jarčevi posebno trebalo da vode računa o svom zdravlju. Finansijski sektor će naterati Jarčeve da budu aktivni, kruti i principijelni kako bi branili svoje interese. Romantična sfera će zahtevati strateško planiranje od Jarčeva, ali za sada će pojedinačni predstavnici ovog znaka preferirati usamljeni stil života tokom ovog perioda.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Obratite pažnju na svoje zdravlje jer ono direktno zavisi od vašeg načina života. Ukoliko preferirate brzu hranu i ležeći položaj, promenite navike i krenite u duge šetnje po svežem vazduhu. U karijeri ćete morati preuzeti dodatnu odgovornost i to ne samo za sebe, već i za jedan deo tima. Kada su u pitanju ljubavni odonosi, imaćete nekoliko izazova pred sobom.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ova nedelja donosi vam promene u romantičnoj sferi. Slobodni predstavnici znaka imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu, ali nema garancija da će ova veza potrajati. Međutim, nezaboravne emocije sa njom možete pamtiti do kraja života. Kada su u pitanju karijera i finansije, sredinom nedelje ćete dobiti neke ohrabrujuće vesti. Zdravlje vas može iznenaditi nekom prehladom.

Jovana Jevtić Jacob Wackerhausen/ Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije