Nećete je prepoznati: Iva Grgurić potpuno promenila fizički izgled, fanovi šokirani FOTO

od strane | mar 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Izgled Ive Grgurić doživeo je potpunu transformaciju

Pobednica Zadruge 3 uživa u ljubavi daleko od objektiva znatiželjnih paparaca. Već nekoliko meseci u skladnoj je vezi sa sinom beogradskog biznismena, Nemanjom Petoševićem a nama je nedavno otkrila da potajno priželjkuje da uskoro obuče venčanicu.

Pročitajte:Trudna Iva Grgurić – Starleta čeka dete sa moćnim beogradskim biznismenom FOTO

Foto: Ata images

Iva Grgurić otkako se pojavila na estradnom nebu Srbije mami muške uzdahe zanosnim izgledom. Ona nije krila da sve čime je bila nezadovoljna na svom telu je sredila estetskim zahvatima, a sada se odlučila na najveću transformaciju do sada što se tiče imidža. Naime, izgled Ive Grgurić od juče je mnogima potpuno neprepoznatljiv a razlog tome je nova boja njene kose.

Pročitajte: Bivši dečko Ive Grgurić tvrdi – Ona je posle mene bila u vezi i sa mojim sinom

Foto: Instagram

Starleta je odlučila da svoj zaštitni znak, dugu, plavu i negovanu kosu ofarba u crnu, a celokupan proces delila je sa svojim pratiocima na Instagramu. Nova boja Ivine kose dobijala je samo pozitivne kritike, njeni fanovi smatraju da joj je ovako nešto bilo neophodno a i Grgurićeva je oduševljena novim imidžom.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Iva Grgurić pokazala novog bogatog dečka, baš idu jedno uz drugo FOTO

Foto: Instagram

Da li je ova promena kratkotrajna pa će se pred leto ipak vratiti svojoj plavoj nijansi ili je rešila da menja sebe iz korena sačekaćemo da vidimo. Jedno je sigurno, Nemanja je potpuno oduševljen Ivinim izgledom, a šuška se da joj uskoro sprema veliko iznenađenje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir.rs

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije