„NE VOLIM STARU KOŽU, LJUBAVNIK BI MORAO DA IMA 20!“ Ljubavni život Džejn Fonde (86) bio je pravi ROLERKOSTER

od strane | dec 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Danas legendarna Džejn Fonda puni osamdeset šest godina!

Izvor: Profimedia/London Entertainment / SplashNews.com / Splash

Džejn Fonda, ikona glume i fitnesa, i poznata aktivistkinja, zarobila je pažnju javosti dugi niz godina, kako zbog svog talneta tako i zbog neobuzdanog ljubavnog života. Od njenih brakova, do otkrića koje su joj sada preference u vezi, Fondina romantična strana fascinira u istoj meri kao i njena karijera.

Tokom svog bogatog života, Fonda je bila udata tri puta. Njen prvi muž je bio francuski režiser Rože Vadim, sa kojim je bila u zajedno od 1968. do 1973. Nakon Vadima, Džejn se udala za aktivistu Toma Hejdena i par je ostao zajedno sedamnaest godina, sve do razvoda 1990. Ted Tarner, medijski mogul postao je njen treći suprug 1991. godine, a njihov brak trajao je deceniju sve do 2001. kada su se razveli.

Pored brakova, Fonda je imala i drugih značajnih veza iza sebe, uključujući osmogodišnju romansu sa muzičkim producentom Ričardom Perijem. Uprkos raskidu, glumica nije mogla da sakrije divljenje prema Tedu Tarneru, kog je nazvala najboljim bivšim mužem, a Perija kao njenog najboljeg ljubavnika!

Izvor: Shutterstock.com/Matteo Chinellato

Trenutno Fonda nije udata, a na jednoj radio stanici 2018. izjavila je: „Moja trenutna i buduća ljubav su moje prijateljice. Navozala sam se. Zatvorila sam radnju!“ U nedavnom podkastu, ona je otkrila kako bi trebao da izgleda njen idealan partner u devetoj deceniji. Na pitanje da li ima preferenci kada su godien u pitanju rekla je:

„Ne volim staru kožu!“ dodajući da kada bi se zabavljala ponovo to bi morao da bude neko od dvadeset godina.

Fonda ima troje dece, a neka od njenih najpopularnijih filmskih ostvarenja uključuju „Monster in low“ sa Jlo, „Book club“, a najnoviji je „80 for Brady“, dok su njeni snimci vežbi bili jedni od najprodavanijih.

(Grazia/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Opširnije