Najstidljiviji horoskopski znaci: Od njih nikada nećete čuti „volim te“

od strane | feb 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Romantične veze umeju biti komplikovane kada morate da pogodite šta je u glavi vašeg partnera. Ovo su najstidljiviji horoskopski znaci kojima je teško da iskažu emocije.

Naravno, svaki horoskopski znak možda ima svoje razloge da ne žuri da prizna svoja osećanja. Ali generalno, zemljani znaci su najstidljiviji kada su ljubavna osećanja u pitanju. Prema rečima astrologa, oni više vole da se kreću polako zbog svoje oprezne prirode. Ali tu je još jedan horoskopski znak koji će vas iznenaditi jer je na ovoj listi.

Bik

Poznato je da je Bik spor u skoro svakom aspektu svog života. Prema rečima astrologa, predstavnici ovog horoskopskog znaka jednostavno ne vide potrebu da požuruju stvari. Ovakav neobuzdani i usporeni stil života može razbesneti njihove partnere, naročito akoplaniraju budućnost sa Bikom. Ali bolje je da ga ne forsirate jer u suprotnom može biti vrlo tvrdoglav.

Dobra vest je da ako imate strpljenja i čekate priznanje od Bika, on će ostati sa vama doživotno do kraja života.

Najstidljiviji horoskopski znaci: Devica

Devicama se nikada ne žuri da iskažu svoja osećanja, čak i ako shvate da pored njih postoji partner sa kojim bi eventualno mogli da stvore porodicu. Činjenica je da su predstavnici ovog horoskopskog znaka pravi perfekcionisti koji se očajnički plaše da naprave greške. Možda imate osećaj da vas Devica pažljivo analizira i testira kako biste videli kako ispunjavate njihove nedokučive standarde – i u potpunosti ste u pravu.

Ali kada položite njihov test, oni će se potpuno istopiti i postati vrlo sentimentalni. Na kraju krajeva, Devica je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka.

Jarac

Jarčevima vlada Saturn, planeta odgovornosti i ograničenja. Zbog toga, predstavnici ovog horoskopskog znaka su, po pravilu, izuzetno suzdržani u ispoljavanju svojih osećanja. Čak i njihovi partneri mogu da ih opišu kao previše „kamene“ i škrte sa emocijama. Kao i Device, Jarčevi zaista ne žele da naprave grešku u izboru svog životnog saputnika. Čak i ako su ludi za vama, moraju da se uvere da ste vi najbolja opcija za njih. Čim shvate da vam se može verovati, otvoriće vam se u potpunosti.

Ipak, Jarčevi su vrlo odani, pa ih je vredno čekati.

Najstidljiviji horoskopski znaci: Škorpija

Škorpija je vodeni znak koji će biti odan samo onoj koju iskreno voli i koia će očekivati istu odanost zauzvrat. Predstavnici ovog horoskopskog znaka poznati su i po svojoj tajanstvenosti, pa se otvaraju samo kada osete da mogu da vam veruju 300 odsto. Teško je znati šta im je na umu. Pored toga, imaju veoma precizan ugrađeni „detektor laži“ koji uvek koriste u punom kapacitetu sa onima koji im se previše približe.

Jednom kada dokažete svoju odanost Škorpiji, ona će postati vaša za ceo život.

Miljana MomirovićDjelicS/GettyImagesPlus

Opširnije