Najseksepilniji horoskopski znaci: Njima je jednostavno nemoguće odoleti

od strane | maj 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Neki znakovi Zodijaka su po prirodi privlačniji od drugih i poput magneta osvajaju partnere. Ovo su najseksepilniji horoskopski znaci.

Bez obzira da li tražite u njima samo prijatelja ili nešto više, oni će svojim senzualnim moćima da vas privuku. Nećete se ni okrenuti, a već ćete biti ludo zaljubljeni. Pogledajte koji su to znakovi koji prosto plene seksualnom energijom.

Vodolija

Vodolija je najseksepilniji znak Zodijaka. Naravno, njihov osećaj za slobodu i inteligencija su, bez sumnje, veoma su privlačni. Međutim, njihovi suptilni i nonšalantni dodiri su oni koji određuju njihov seksepil. Vodolije se, po pravilu, plaše vezivanja ali istovremeno ih njihovo držanje na distanci čini seksi. Kako zadržavaju partnere? Jednostavno: golicanje, masiranje i maženje su ono što koriste da rasplamsaju osećanja bilo koga.

Škorpija

Sledeća je, očekivano, Škorpija. To je drugi najseksepilniji znak kom retko ko može da odoli. Ljude Škorpija privlači kao magner jer ih momentalno uzbuđuje zbog njihove umetnosti zavođenja. Međutim, predstavnicima ovog znaka nije uvek lako da budu ograničeni bilo kakvim obavezama, a ponekad se bacaju sa jednog na drugog partnera, mada ih za mnoge to samo čini privlačnijim.

Strelac

Za Strelčeve astolozi kažu da odišu željom iz svake pore svoje kože. Predstavnici ovog znaka imaju veliko srce i znaju da privuku druge svojom ljubaznošću i saosećanjem. Strelčeva strast prema avanturi očarava druge znake koji jedva čekaju da se zajedno upuste u sve što jedan Strelac naumi.

Najseksepilniji horoskopski znaci: Ribe

Astrolozi tvrde da su Ribe vrlo seksepilan znak sa poptuno neobičnom senzualnošću. Prema njihovim rečima, one vole uzbuđenje ali i da uzbude partnera sa mnogo pažnje. Ovo je kompleksan horoskopski znak, pošto su njegovi predstavnici promišljeni, ali istovremeno i strastveni.

Najseksepilniji horoskopski znaci: Bik

Peti najseksepilniji znak je Bik. Imaju poseban šarm kojeg su dobro svesni i često znaju da koriste. Bik je posebno privlačan onima koji traže ljubav i stabilnu vezu, jer je ovaj znak obično fokusiran na veze koje imaju budućnost.

Ovan

Ovan je sledeći na listi, a astrolozi ih opisuju kao prave romantičare. Ovaj horoskopski znak je veoma osetljiv na druge i voli da zavodi. Kao i Škorpiji, Ovnu je takođe prilično teško odoleti. Međutim, ne radi se samo o telesnoj intimnosti. Beznadežni romantik u srcu, Ovan takođe veruje u sladak koncept „ljubavi na prvi pogled.

Miljana MomirovićLanaStock/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije