NAJLEPŠI POKLON U JUNU ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA! Uprkos svim problemima, stiže prava stvar u ljubavi

od strane | maj 24, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Astrologija otkriva koje horoskopske znake u junu 2024. godine čekaju nove avanture u ljubavi!

Izvor: New Africa/Shutterstock

Krajem maja očekuju nas dva važna tranzita – i Venera i Jupiter prelaze u horoskopski znak Blizanci. Da li ste spremni za nove avanture u ljubavi? Venera će biti u Blizancima od 23. maja 2024. do 17. juna 2024, a Jupiter od 25. maja 2024. do 9. juna 2024. godine. Blizanci su jedan od najradoznalijih znakova Zodijaka.

Pod uticajem ovog horoskopskog znaka postajemo otvoreniji za komunikaciju sa drugim ljudima, saradnju, ali i za istraživanje novih stvari. Takođe je važno zapamtiti da vazdušni znaci Zodijaka imaju tendenciju da se „distanciraju“ od svojih emocija. Navikli su da ih racionalizuju, a ne da ih žive. Izgradnja dubokih, intenzivnih emocionalnih veza može da bude teška tokom ovog perioda, ali ova tri znaka horoskopa moći će da pronađu ljubav uprkos svim poteškoćama!

BLIZANCI

Očekuju vas ogromne promene, Blizanci! Prvi put posle 12 godina, Venera i Jupiter zajedno ulaze u vaš znak, što se poslednji put dogodilo u junu 2012. godine. Setite se koji su se važni romantični događaji tada desili i budite sigurni da upravo sada prava ljubav može doći do vas! Budite spremni da iznova pogledate sebe, svoj život i svoja uverenja. Ne bežite od novog načina života, on će vas odvesti do novih otkrića.

VAGA

Slušajte svoju intuiciju tokom tranzitnog perioda. Vazdušnim znacima je teško da veruju da je ovo moguće, ali bar pokušajte da ne oterate te poruke i misli koje će vam doći. One će vam reći kako da postupite da biste proširili svoj sektor ljubavi i materijalnog bogatstva. Imate priliku da upoznate srodnu dušu preko zajedničkih prijatelja. Već početkom juna uplovićete u novu vezu koja može da potraje i odvede vas do braka.

STRELAC

Retrogradno kretanje Plutona, koje je počelo početkom maja, nateralo vas je da preispitate svoj društveni krug. Vreme je za nova poznanstva! Tranziti će uticati na vaše sedmo polje koje je odgovorno za dugoročna partnerstva i brak. Međutim, tokom ovog perioda možete da osećate nezadovoljstvo. Imaćete puno ljubavi, ali ne i sa kim da je podelite. Pokušajte da izlazite, tako ćete upoznati osobu sličnih interesovanja!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:


Pogledajte

02:18

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva

Izvor: TikTok/tohpazzz

Izvor: TikTok/tohpazzz

(MONDO/T.V.)

Opširnije