Najdivniji prizor iz doma Marije Šerifović: Maleni Mario obasut ljubavlju sa svih strana (foto)

od strane | dec 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Marije Šerifović uživa u Beogradu okružen ljubavlju

Marija Šerifović je 2. decembra postala majka, a svoju radost zbog rođenja Maria podelila je sa  svojim pratiocima na Instagramu uz reči prepune ljubavi. A, sin Marije Šerifović obasut je ljubavlju sa svih strana, od bake, deke, pevačicinih bliskih prijatelja koji su joj kao najbliža familija, pa malenog Maria smatraju svojim.

Instagram

– Koliko ćemo te gnjaviti i razmaziti! Imaš više tetki nego Zlatokosa! Neke su smešne, neke opasne i nežne. Neka glasne i snažne, neke vole da spavaju (one te neće čuvati noću), neke su u inostranstvu, one šalju strava poklone… Biće ti zabavno, to je sigurno – napisala je nedavno Marijina prijateljica, pevačica Jovana Pajić.

Pročitajte Drama pri povratku u Srbiju – Sin Marije Šerifović mami i babi prouzrokovao najveći stres ikada

Marija i Mario su pre nekoliko dana iz Amerike doputovali u Beograd, a pevačica je tada poručila da očekuje dolazak svih onih koji su se radovali rođenju njenog sina.

– E, pa, babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi – poklone primamo od sutra u 10 – napisala je šaljivo pevačica.

Instagram

A, koliko je srećna zbog Mariovog rođenja jasno je po svakom Marijinom snimku koji objavi na društvenim mrežama. A, najslađi je objavila upravo danas, a na njemu se vidi pevačica u trenucima dok se igra sa sinom i dok mu ljubi nožicu. Ovaj prizor oduševio je sve njene pratioce na Instagramu koji su sigurni da će Marija biti najbolja majka ikada, te da će Mario biti obasut beskrajnom ljubavlju sa svih strana.

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije