Najbolji ljubavnici zodijaka: Za kim žene lude

od strane | jun 2, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ko su najbolji ljubavnici zodijaka? Kada je veza tek na početku, želite da znate što je više moguće o svom partneru. Horoskop, naravno, nije referentna knjiga intimnog života, ali daje relativno tačne opšte karakteristike znakova zodijaka. Nije uzalud da su se vekovima i kraljevske ličnosti i obični smrtnici obraćali astrolozima za pomoć.

Ovan

On sve drži pod kontrolom. Slobodno mu se prepustite – nećete zažaliti. Ovnovi su spontani i iventivni, pa im odgovaraju partnerke koje su maštovite i temperamentne. Veruje se da pre 30. godine nusu oličenje vernosti, ali tokom godina njihov žar postepeno nestaje i više ne traže avanture sa strane. Ako želite da zavedete Ovna, budite misteriozni, nepredvidivi i strastveni. I znajte da se niko tako dobro ne ljubi kao Ovan.

Bik

Oni nigde ne žure, a naročito ne u krevetu. I nemaju problem da se prepuste partneru. Nisu skloni eksperimentisanju. Bik je veoma prizeman i pragmatičan znak, pa su, čak i u naletu strasti, potpuno svesni šta se dešava. Kod njih ženski trikovi ne pale. Ako nije zainteresovan,  gotovo nemoguće ge je zavesti.

Blizanci

Blizanci su vešti u svemu, pa i u krevetu. Obožavaju da flertuju i to očekuju i od partnerke.    Već pri prvom susretu znaju da stvore pravu atmosferu i prosto vas obore s nogu. Oni su nežni, pažljivi i pristupaju seksu kreativno i maštovito. Da nisu toliko pričljivi i skloni hvalisanju, ladno mi im pripala titula najboljeg ljubavnika.

Rak

Za razliku od pričljivog Blizanca, on će utisak o susretu ostaviti za sebe. Rakovi su oni muškarci koji partnerki donose kafu u krevet, a noću će učiniti sve za svoju voljenu. Važniji mu je partnerkin, nego sopstveni užitak. Inače, jedan od retkih znakova koji voli igračke za odrasle i aktivno ih koristi.

Wellnes vodič: Na koji način stvoriti zdrave navike?

Lav

Spremite se za spektakl. Ipak idete u krevet s jednim kraljem. Što ga više hvalite, biće sve bolji. Lav će vam pokazati šta je strast. Velikodušan je i ne štedi na poklonima. Ali u seksu ga treba pratiti u svemu, šta god da smisli. A može mnogo toga da smisli.

Devica

Slobodno preuzmite inicijativu jer je pedantna Devica sklona odugovlačenju. Device su romantičari i idealisti, zahtevni prema sebi i sumnjičavi. Oni cene inteligenciju i humor, tako da ne morate da brinete o celulitu. 

Vage

Oličenje je harizme, muževnosti i prirodne seksualnosti. Po pravilu su dobro građeni. Ovo su štićenici Venere i za njih je ljubav smisao života. I uopšte nisu monogamni. Prelepi ljubavnici, nežni i strastveni. Biraju lepe devojke, estetika im mnogo znači. I ne vole dosadu i monotoniju.

Škorpija

Da, znamo već da bogovi seksa. Njima je baš teško odoleti. Ali, tolika nezasitost u krevetu ne prija svim ženama. Ako ćete svoju sudbinu povezati sa muškarcem Škorpijom, pripremite se za buran intimni život. Ukoliko ga odbijete, smesta će potražiti nešto sa strane. Škorpije vole voli egzotiku,  a istovremeno su i sadisti i mazohisti.

Strelac

Nećete ni trepnuti, a naći ćete se u Strelčevom krevetu, iako ste pre toga bili odana žena i idealna majka. Ali takav je razigrani Strelac. Jako dobro zna kako da priđe svakoj ženi. Nevernost je u njih ugrađena zvezdama. U intimnim odnosima, Strelac ume da stvori opuštenu atmosferu, sa njim ne morate da se pokažete boljim nego što zaista jeste.

Jarac

Jarčevi su lojalni i pouzdani ljudi koji nikada neće tražiti avanturu kao Strelac ili Blizanci. U krevetu, pažljivo ugađa svojoj voljenoj, slušajući njene želje. Međutim, postoji i druga strana medalje. Jarac voli i sado-mazo igrice. Ali, ne brinite. Nikada neće uraditi ništa mimo vaše volje.

Vodolija

Bira devojke koje su kreativne, načitane, obrazovane i … vitke. Za Vodoliju, dobra figura i negovano telo su od najveće važnosti. On sam ne propušta džogiranje i očekuje takav stil života od svoje izabranice. A kad je seks u pitanju, nema šta posebno da se kaže: tradicionalno je i predvidljivo.

Ribe

Ribama odgovaraju nezahtevne partnerke koje im neće stvarati probleme. Nisu baš skloni emocionalnim izlivima i naletima strasti. Ali rekviziti su važni. Saten, čipka i igranje raznih uloga, oboriće ga s nogu. Brzo im može dosaditi seks u spavaćoj sobi, pa se spremite za avanturu.

Image Source/gettyimages.co.uk

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije