Nada mislila da joj muž ima ljubavnicu, a kad joj je policija zakucala na vrata saznala jezivu istinu

od strane | apr 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Muž Nade Obrić bio je umešan u prljave poslove

Devedesete godine bile su vreme kada je kriminal u Srbiji cvetao. A, u to vreme i neke ličnosti sa javne scene dovodili su u vezu sa beogradskim podzemljem. Tako su neke naše pevačice bile u vezama sa kriminalicama. Ipak, jedna od onih koja je imala veze sa kriminalom, a da to nije ni znala je pevačica Nada Obrić.

Muž Nade Obrić je glavni krivac za to što se ime dive narodne muzike dovelo u vezu sa nekim stvarima i licima sa kojima nije imala nikakve veze.

Rajko Ristić

Naime, 2017. godine u javnosti su se pojavili državni spisi koji otkrivaju da su  se u kući Nade Obrić obavljali dogovori oko akcija, kako mafije, tako i državnih organa, te da je u sve to bio umešan njen tadašnji muž Aca Ivanović.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

Mađutim, folkerka tvrdi da ona o tome ništa nije znala.

– Ja sam se s bivšim mužem pred razvod užasno svađala. Kad god nije bio kod kuće, pa kad se vrati, ja sam mu oči vadila misleći da je sa ljubavnicama.

Bojan Vuković

Evo, trebalo je da prođe 20-30 godina da shvatim da sam možda i grešila, da on nije radio ono što sam mislila da radi, nego nešto drugo – započela je Obrićka svoju ispovest.

Muž Nade Obrić nije ličio na kriminalca

Nada je potom nastavila da objašnjava zašto joj nisu bili sumnjivi poslovi njenog muža, ni njoj, a ni njihovoj, familiji, prijateljima, poznanicima…

Rajko Ristić

– Sad šalu na stranu. A u svakoj šali ima pola istine… On je imao svoj prodajno-servisni centar, retko sam tamo odlazila… Ali kad sam odlazila u taj servis, tamo sam viđala i doktore, profesore, sudije, advokate, inspektore, „supovce“ i običan narod… Nisam čula tada da je imao nekih problema sa zakonom, evo sad čujem, posle 30 godina. Vukotić, Giška, Čume

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte i…

Opširnije