Na dan ljubavi i praštanja Duško Tošić napustio porodični dom: Ćerke ga podržale

od strane | jan 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Duško Tošić odveo ćerke u svoje rodno selo

Bivši fudbaler Duško Tošić, božićne praznike provodi sa svojim ćerkama. On je zajedno sa njima otputovao u svoje selo Orlovat.

Ata images

Duško Tošić odveo ćerke na Badnji dan

Duško Tošić odveo ćerke Niku i Atinu u svoje rodno selo gde su u miru dočekali i proslavili Božić, a na svom Instagram profilu se pohvalio objavom. Na fotografiji su i deca njegove sestre Katarine, a uslikane su sve zajedno dok su se igrale s kućnim ljubimcima, a posle toga je usledio ručak i običaji koji se kod nas, posebno u manjim mestima organizuju na ovaj dan.

Instagram

Na porodičnom okupljanju nije bila i Jelena Karleuša, njegova i dalje zvanična supruga, i mnogi su se pitali sa kime će ona provesti Božić s obzirom da se već dugo spekuliše o njihovom braku i odnosu. I sama pevačica je nedavno u jednom podkastu pričala o njihovom odnosu i priznala da su u braku samo na papiru.

Pročitajte Karleušin dom spreman za praznike koje Duško neće provesti s njom – Ne prašta mi što je ispao rogonja (foto)

“Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku”, izjavila je pop diva.

Instagram

Duško je krajem decembra ćerkice obradovao putovanjem u Beč gde su posetili najveći božićni market na svetu pa se pohvalio fotografijom, a Nika, njegova mlađa naslednica takođe je objavila nekoliko fotografija i pokazala koliko uživa.

Instagram

Dok je Jelena doček Nove 2024. godine provela radno, njen suprug je sa ćerkama ostao u Beogradu što je i pokazao na društvenim mrežama. Pevačica je nakon nastupa izjavila da je strah šta će zateći kada se vrati kući jer su Nika i Atina pravile novogodišnju žurku.

“Zatekla sam haos u svojoj kući nakon što sam se vratila jer je moja porodica pravila žurku sa sve životinjama”, rekla je Karleuša nakon nastupa u Budvi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije