Mustafa Sandal u žestokoj akciji sa suprugom: Sinovi zanemeli kada su videli tatu na eksplicitnom snimku VIDEO

od strane | maj 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Fotografija Melis i Mustafe iznenadila javnost

Turski pevač Mustafa Sandal bivši suprug Emine Jahović, stupio je u brak sa izabranicom Melis Sutšurup, pored koje je pronašao sreću nakon razvoda od srpske pevačice.

Pročitajte Mustafa se vratio – Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta FOTO

Instagram

Međutim, sada su izazvali burnu reackiju zbog fotografije koju su objavili na društvenoj mreži Instagram. Naime, Melisa Sandalu u punom klubu sedi u krilu. Mustafa i Melis prvi put su uhvaćeni zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji brujali su o snimcima i fotografijama na kojima se pevač i njegova nova devojka drže za ruke.

Pročitajte Emina Jahović ponovo zaljubljena – Pevačica u vezi sa znatno starijim bogatašem

Instagram

Kako je tada objavljeno u tamošnjim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i preduzetnica je, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu. Iz prethodnog braka ima sina, dok Sandal iz braka sa Eminom Jahović ima dvojicu naslednika – Jamana i Javuza. 

Pročitajte Emina Jahović s hidžabom na glavi – Imala je poseban razlog za njegovo oblačenje FOTO

ATA images

– Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan – rekla je Emina Jahović 2019. godine, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

Podsetimo, Emina i Mustafa su u februaru 2018. objavili da se razvode, nakon 10 godina braka, a Sandal je napravio glamuroznu svadbu u Rimu. Par je prvo imao intimnu ceremoniju večanja u Amabasadi Turske u Rimu, a gala svadba tajala je čak dva dana. Naime, velika proslava bila je u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, a sve ga je koštalo pola miliona evra

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije