Mudar potez Duška Tošića da Jelenu zauvek skloni iz života FOTO

od strane | maj 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jedina ljubav Duška Tošića je ona

Iako se već duži period spekuliše o razvodu Duška i Jelene, pravu istinu o njihovoj ljubavi čini se ipak nećemo saznati. Ali da je jedina ljubav Duška Tošića nije Jelena Karleuša, evidentno je…

RAJKO RISTIĆ

Jedina ljubav Duška Tošića nije Jelena 

Razvod je stopiran, do kada to još uvek niko ne zna. Ono što se, međutim, zna je da bivši fudbaler, danas uspešni sportski menadžer gotovo nikada nije kod kuće, čime je život pod istim krovom zavađenih supružnika delimično olakšan.

Rajko Ristić

Jedina ljubav Duška Tošića jeste pored dece njegova profesija 

Zbog poslovnih angažmana Duško Tošić napustio je porodični dom opet a kako vidimo na njegovom Instagramu on prečesto putuje ali se uglamom vraćasvojoj jedinoj ljubavi.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Zadatak mu je da traži nove nade, zbog čega odlazi na utakmice širom Evrope da isprati mlade naraštaje i ugrabi sportistu koji će i sebi i njemu doneti zaradu. Jedno vreme on je živeo na relaciji Beograd-Novi Sad, međutim, on se uvek vraća svojoj prvobitnoj zemlji koju je odabrao kao sigurnu luku. Tursku. 

Instagram / Slika od prošle godine

Poznato je da je Karleušin suprug tamo ostvario neverovatne rezultate kao fudbaler, još uvek se FK Bešiktaš kiti njegovim uspesima, a sada je došlo vreme da iz drugog ugla on pokaže šta zna. Ljubav Duška Tošića prema menadžerskoj profesiji vratila ga je u grad u kom je pored profesionalnih uspeha, sklopio divna prijateljstva.

Pročitajte Već je odavno bilo jasno ali je stigla i potvrda: Duško Tošić skinuo burmu FOTO

Zbog posla, pa i zbog prijatelja nakratko je Duško Tošić napustio porodični dom, Karleušu i ćerke, a veruje se da će se iz Turske on vratiti s pozitivnim i povoljnim vestima iako je svima još uvek nejasno šta se dešava u njihovom porodičnom domu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Opširnije