Molila sam ga da se promeni, nije želeo da ide na terapije: Tri godine posle razvoda od košarkaša Katarina Sotirović ponovo voli

od strane | mar 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pre nego što se pre tri godine zvanično razvela od košarkaša Aleksandra Rašića, sa kojim ima ćerku i sina, Katarina Sotirović dva puta je napuštala bračnu zajednicu i iznova se vraćala.

Pročitajte: Katarina Sotirović – Moj novi emotivni partner prvo će morati da prihvati Aleksandra, pa tek onda mene

Instagram

 

‒ Prvi put je to bilo na duži period, drugi put je trajalo kraće ‒ ispričala je pevačica u emisiji „RTS ordinacija“. Potom je pojasnila:

‒ Vraćala sam se zbog nade da će biti bolje, da će se promeniti, da ćemo postati tim. Da se on pitao, mi se nikad ne bismo razveli. Njegov stav je bio „sve je OK, šta nam fali“. Kao da je 15 godina bio gluv da promeni neke stvari u našem odnosu, što sam ga molila.

Pročitajte: Više nismo muž i žena! RAZVEO SE pobednik Zvezda Granda, nije pomogao ni bračni terapeut

ATA Images

 

Ljubav je, kako je istakla Katarina, važna, ali ne i dovoljna da bi dvoje ljudi skladno funkcionisali.

‒ Brzo smo ušli u brak, posle četiri meseca veze. Kad je krenuo pravi život, tek tada smo ohladili glave i posle početne zanesenosti shvatili da smo različiti po svakoj stavci. Osim toga, on je igrao košarku i nikad nije bio tu.

Danas su, kaže, u prijateljskim odnosima, često se čuju i vide, ali imali su mnogo razmimoilaženja:

‒ Sale nije hteo da ide na bračne terapije, išla sam sama godinu dana. Došla sam do tačke kad sam se pitala da li je ispravno što želim da se razvedem, treba li to da uradim. Plašila sam se šta ću posle.

ATA Images

 

Dosta vremena joj je trebalo da se opusti i poželi da iznova uđe u neki emotivni odnos.

‒ Mučio me je nedostatak samopouzdanja, nepoverljivost. Svašta se skupilo i trebalo mi je prostora da sve to prevaziđem. Mnogo je bitno da druga strana ima strpljenja i razumevanja za nas koji izađemo iz braka, mora neko vreme da se malo istrpe da bismo se “otkravili” ‒ podelila je Kaća svoje iskustvo i otkrila da je četiri meseca u srećnoj vezi.hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije