MLADI BRAČNI PAR IZ SARAJEVA ŽELI DA USVOJI DEVOJČICU IZ SIRIJE! Nemaju svoju decu, žele da bebi rođenoj u ruševinama pruže svu ljubav ovog sveta!

od strane | feb 9, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Redakciji Avaza javio se mladi bračni par iz Sarajeva (identitet poznat redakciji) koji želi da usvoji devojčicu

Molimo vas da nam pomognete, da dođemo do ovog deteta i pružimo mu beskrajnu ljubav i utehu. Da objavite vest da se zna da u Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi koji trenutno nemaju svoje dece, a koji bi želeli da usvoje ovu bebu i pruže joj svu moguću ljubav ovog sveta – kazala je plačnim glasom mlada žena za Avaz.

Pupčana vrpca novorođene devojčice i dalje je bila vezana za majku u trenutku kada je pronadjena, rekao je bebin rodjak Halil al-Suvadi, javlja Si-En-En.

Čuli smo glas dok smo kopali. Očistili smo prašinu i pronašli bebu sa pupčanom vrpcom koju smo presekli i moj rodjak ju je odveo u bolnicu – dodao je.

Prema njegovim rečima, beba je jedina preživela od svoje uže porodice. Živeli su u petoospratnoj zgradi koja je sravnjena sa zemljotresom, naveo je Suvadi, dodajući da je majka devojčice verovatno umrla nakon porođaja.

Devojčica je prebačena u inkubator u dečijoj bolnici u sirijskom gradu Afrin.

Pedijatar Hani Maruf rekla je da je beba dovezena u bolnicu sa modricama, ranama i hipotermijom, ali da je njeno stanje sada stabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije