MLADI BRAČNI PAR IZ SARAJEVA ŽELI DA USVOJI DEVOJČICU IZ SIRIJE! Nemaju svoju decu, žele da bebi rođenoj u ruševinama pruže svu ljubav ovog sveta!

od strane | feb 9, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Redakciji Avaza javio se mladi bračni par iz Sarajeva (identitet poznat redakciji) koji želi da usvoji devojčicu

Molimo vas da nam pomognete, da dođemo do ovog deteta i pružimo mu beskrajnu ljubav i utehu. Da objavite vest da se zna da u Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi koji trenutno nemaju svoje dece, a koji bi želeli da usvoje ovu bebu i pruže joj svu moguću ljubav ovog sveta – kazala je plačnim glasom mlada žena za Avaz.

Pupčana vrpca novorođene devojčice i dalje je bila vezana za majku u trenutku kada je pronadjena, rekao je bebin rodjak Halil al-Suvadi, javlja Si-En-En.

Čuli smo glas dok smo kopali. Očistili smo prašinu i pronašli bebu sa pupčanom vrpcom koju smo presekli i moj rodjak ju je odveo u bolnicu – dodao je.

Prema njegovim rečima, beba je jedina preživela od svoje uže porodice. Živeli su u petoospratnoj zgradi koja je sravnjena sa zemljotresom, naveo je Suvadi, dodajući da je majka devojčice verovatno umrla nakon porođaja.

Devojčica je prebačena u inkubator u dečijoj bolnici u sirijskom gradu Afrin.

Pedijatar Hani Maruf rekla je da je beba dovezena u bolnicu sa modricama, ranama i hipotermijom, ali da je njeno stanje sada stabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

MLADI BRAČNI PAR IZ SARAJEVA ŽELI DA USVOJI DEVOJČICU IZ SIRIJE! Nemaju svoju decu, žele da bebi rođenoj u ruševinama pruže svu ljubav ovog sveta!