Mislila je da ima srećan brak i vernog muža dok nije pogledala u njegov telefon: Poziv koji je usred noći dobio Taške, Viki je potpuno zbunio

od strane | maj 3, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Muž Viki Miljković umalo stradao zbog voditeljke

Pevačica Viki Miljković u ljubavi je s muzičarem Draganom Taškovićm Tašketom koja traje od njenih pevačkih početaka. Muž Viki Miljković od tada je njen redovan pratilac na nastupima, a kasnije su zajedno razvili i posao s nekretninama, tako da su skoro pa nerazdvojni.

Ata images

Međutim, iako se Taške ne odvaja od nje, pevačica se jednom prilikom našla u situaciji kada je možda i posumnjala u njegovu vernost. A, sve to imalo je veze s voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Pročitajte Sudbina joj je odredila tugu: Ana Bekuta ostala bez para i krova nad glavom

Dušica Jakovljević jednom prilikom ispričala je anegdotu koja joj se dogodila i nasmejala sve. Ona je otkrila detalj iz provoda sa drugarima, a u sve je na kraju bila umešana pevačica Viki Miljković, tačnije njen muž.

Ivan Vučićević

Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo – rekao je voditelj u emisiji “Ami Dži šou”.

– Moram da navedem Zlatibor u jednom lokalu gde sam bila koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda.

Muž Viki Miljković dobio poziv usred noći

– Ja sam pre tri bila sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Sada jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su. Ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan – počela je voditeljka, pa nastavila:

Ata images

– Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu “Taske”, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: “Viki Miljković”. Kaže ona: “Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?” Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije