MESEČNI HOROSKOP OD 20. FEBRUARA DO 20. MARTA: Blizance očekuje tajna ljubav, Vaga razmišlja o emotivnim promenama, Jarcu pravo vreme za odmor

od strane | feb 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, od 20. februara do 20. marta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o horoskopu za narednih mesec dana.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21.3 – 20.4)

Posao Trudite se da obaveze, za koje ste se zaduženi, obavite besprekorno. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može eskalirati na pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može prerasti u ozbiljan gubitak. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite svoje sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Ljubav Teško vam je da kontrolišete loše raspoloženje jer ste usredsređeni na minule događaje. Istovremeno, stičete nove uvide pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama silnu tenziju koja preti da eksplodira ka osobama koje nisu krive. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to bilo potrebno.

Zdravlje Migrena.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21.4 – 21.5)

Posao Osećate da stižu promene. Svesni ste vibracija koje najavljuju da su blizu događaji nakon kojih više ništa neće biti isto. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to pravedno. Oprezno birajte svaku reč kako se ne biste nehotice uključili u tuđe probleme pa se zbog toga kasnije izvinjavali.

Ljubav Osećaj blagostanja se krije u okruženju porodice. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti velike životne promene koje će biti izvor radosti. Bez obzira na to što je period prilično povoljan, budite pažljivi u diskusijama jer su mogući neprijatni nesporazumi s osobama koje su vam bliske.

Zdravlje Problemi sa sinusima.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 – 21.6)

Posao Možete očekivati značajan priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu koncentraciju. Rado biste se povukli na neko vreme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, priuštite sebi kratak predah od svega.

Ljubav Na ovom polju vas očekuje značajna dinamika. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka odnos može prerasti u nešto trajno, potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

Zdravlje Zubobolja.

Foto: Profimedia

Rak (22.6 – 22.7)

Posao Neki repovi koje vučete iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga i te kako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite kome se poveravate i nikoga ne kritikujte.

Ljubav Ovo je deo vašeg života koji mora da pretrpi ozbiljnu korekciju. Okolnosti vas primoravaju da racionalno sagledate sve iako ništa nije čisto i jasno. Svesni ste da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna pa do kraja ovog perioda možete od svega i odustati.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 – 22.8)

Posao Usporite tempo, naročito ako u ovom periodu morate doneti važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja meseca kada će se finansijska situacija značajno popraviti.

Ljubav Mešate ljubav i strast. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli probleme, izbegavajte koketiranje bilo koje vrste, a naročito putem poruka i na društvenim mrežama, jer budite sigurni da će pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana, što za vas može biti neprijatno.

Zdravlje Alergije.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 – 22.9)

Posao Sve više razmišljate o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Ujedno, to je vreme kada je potrebno da svu svoju kreativnu energiju uložite u rad kako biste kvalitetno odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti ispred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna putanja koja vas vodi ka novom radnom mestu.

Ljubav Za voljenu osobu ostaje malo slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete da je vaš poslovni uspeh samo vaša pobeda i da partner očekuje onaj deo vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete moći da nadoknadite.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 – 22.10)

Posao Verujete da ste se previše eksponirali, ali taj osećaj nije realan, možda čak i umišljate. Čak i ako ste u situaciji da vas neko procenjuje, nema razloga za strah jer vas niko neće napasti i kritikovati. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Ukoliko ste poslom vezani za saobraćaj ili komunikaciju, budite oprezni jer vas očekuje kazna ili nadoknada štete koju ste svojom nesmotrenošću izazvali.

Ljubav Na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to se sve može odigrati na beskrajno romantičan način što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki od vas će se, u ovom periodu, odlučiti na velike emotivne promene.

Zdravlje Glavobolja.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 – 22.11)

Posao Imate potrebu da sve iz korena promenite, ali ste svesni posledica takvih odluka pa na neki način svoje porive ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstava na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima jer oni osećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je, ustvari, uvertira za predstojeće promene.

Ljubav Napunićete se dobrom energijom jedino u krugu bližnjih. Voljena osoba ima sluha za sve vaše potrebe. Početkom perioda ljubav dobija krila, iako ćete istovremeno jednim delom osećati nezadovoljstvo jer u vašoj prirodi je nepresušna potreba za dokazivanjem ljubavi i prisustvom romantike koja vas uverava da ste voljeni. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što vam je u ovom trenutku isceljujuće.

Zdravlje Kostobolja.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao Nalazite se u periodu velike dinamike koja se najviše odražava na posao. Možda ćete dobiti novog gazdu ili pretpostavljenu osobu, u svakom slučaju sledi važna promena unutar ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će potrajati.

Ljubav Na ovom planu vam je sve nekako mutno i nejasno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rešenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem perioda, ali i dalje ostajete u vibraciji misterije i nejasnog odnosa s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mesto, neki detalji će vam i dalje ostajati nejasni i nerešeni.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 – 20.1)

Posao Brinu vas finansije. Međutim, tu nema ničega što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obeležen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom. Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama onda su mogući veći problemi. Od kraja perioda stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da sastavite posao i zadovoljstvo. Pravo je vreme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

Ljubav Nezadovoljstvo koje ste prikrivali u proteklom periodu, ovih dana izlazi na videlo. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je dobar ishod svega, ali samo ako budete direktni, staloženi i iskreni.

Zdravlje Stomačni problemi.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21.1 – 19.2)

Posao Radujete se pobedama koje ste osvojili pa vas to navodi na osećaj da ste u svemu svemogući. Budite oprezni pri kupovini, naročito početkom ovog perioda jer za vas ovo nije pravo vreme za trgovinu. Vrlo brzo će vam na naplatu doći to kratkotrajno finansijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ipak, nema razloga za nju, jer ćete u trenutku kada vam sve bude delovalo beznadežno, pronaći rešenje koje je sve vreme bilo tu, pored vas, ali ga vi niste uzimali u obzir.

Ljubav Ovi dani su prilično zahtevni i neprijatni za vaš ljubavni život. Sve vreme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj perid doneti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas trgla i osvežila.

Zdravlje Problemi s varenjem.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao Stižu vam novčani problemi. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

Ljubav Za vas su isceljujuća neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička potreba, a to je odmor i uživanje. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze koji će trajno narušiti partnerski odnos.

Zdravlje Muči vas melanholija.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Opširnije