Melina se pokajala? Ekspresno se razvela od Harisa a ovo je njen stav o KRAHU BRAKA

od strane | apr 12, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Melina Džinović o razvodu još uvek nije rekla ni reč

Modna dizajnerka Melina Džinović o razvodu se još uvek nije oglasila ali se, kako domaći mediji navode i kako se već zna, ekspresno razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

ATA images

Melina Džinović o razvodu – O razvodima nekad ovako govorila 

Haris u poslednje vreme pokreće sijaset komentara, ponajviše mnogobrojnim izjavama o Melini i njihovom zajedničkom životu. Melina Džinović o razvodu sve vreme ćuti, kao i o pucanju njihove ljubavi, a njen stav o stavljanju tačke na brak je jasan.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

Razvodi na estradi su sve učestaliji, dok je dizajnerka jednom prilikom istakla da joj se zbog toga slama srce.

– Žao mi je kad čujem da se par razvodi, a imaju decu. S druge strane, očigledno je neminovno, tužno je i mislim da ti lomovi emotivni teško padaju svima – rekla nam je tad ona.

Ata images

Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa je spomenuo Melinu, piše Blic.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

– Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris i dodao da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici. Inače tu svoju osobinu, sigurni smo da je preneo i na decu.

Ata images

Melina Džinović o razvodu – Haris pun priča 

– Nisam nežan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem.

Pročitajte Ovo su detalji drame koja se odvijala u kući Džinovića – Komšije otkrile kako je Melina upala u vilu na Senjaku

– Muzika ti ne dozvoljava da grešis, a ne ja. I meni se desi da pogrešim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam preneo to u svoj život.

Ata images

Melina Džinović o razvodu nije progovorila –  Haris isticao da nije imao problema sa Melinom na početku veze

– Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni čoveka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promene, ali uvek se može naći kompomis i to je promena.

Pročitajte Posle ovih reči Melinu više niko neće kriviti za razvod – Jasno je zašto je odlučila da ode

– Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje dece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora – rekao je čuveni pevač dok Melina Džinović o razvodu se još uvek nije oglasila. 

Ata images

Haris je za “K1” dodao i da je Melina uz njega naučila da kuva:

– Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.

Pročitajte i…

Opširnije