MC Stojan u vezi sa poznatom glumicom! Zbog ovoga par krije svoju romansu, obelodanjena istina

od strane | jul 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

MC Stojan i Olja ne žele da se medijski eksponiraju, zato su odlučili da za njihovu ljubav zna samo najuži krug prijatelja.

Pevač Marko Stojković, javnosti poznatiji kao MC Stojan u vezi je sa glumicom Oljom Lević, koja otkako se pojavila na javnoj sceni krije svoj privatni život. 

Naime, ona je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život, ali je sada ipak uplovila u emotivnu vezu.

Foto: Instagram prinstcreen

 

Kako se navodi, MC Stojan i Olja već neko vreme uživaju u romansi.

– Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje – kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Foto: Instagram prinstcreen

 

Glumica je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.

– Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to – rekla je ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije