Mala Leona topi srca: Raznežena Aleksandra nije izdržala da ne objavi sliku svoje bebe

od strane | maj 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Beba Aleks Nikolić uživa, bivša zadrugarka podelila dirljivu fotografiju

Bivša učesnica “Zadruge” i pobednica šeste sezone popularnog rijalitija, Aleksandra Nikolić, nedavno je na svet donela devojčicu kojoj su ona i Filip Car dali ime Leona, a ovo je prvi Uskrs koji proslavljaju zajedno.

Instagram

Beba Aleks Nikolić uživa u ljubavi i pažnji

Bivša Zadrugarka je vrlo aktivna na društvenim mrežama, te neretko sa svojim pratiocima podeli neke momente iz privatnog života, a to je učnila i ovaj put. Naime, Aleks je na Veliki petak ofarbala jaja i pohvalila se na Instagramu.

Međutim, veliku pažnju je privukla i njena fotografija sa ćerkicom Leonom uz opis “Moja krofnica”. Sasvim je sigurno da Aleksandra uživa u ulozi majke i da se ne odvaja os svoje princeze Leone.

Instagram printscreen

Aleksandra je na svom profilu pokazala i kako izgleda soba koju je specijalno opremila za ćerkicu. Beba Aleks Nikolić uživaće u skupocenoj posteljini i bendiranoj garderobi, a poznati izvor tvrdi da je za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu Aleks potrošila voše od 10. 000 evra.

Pročitajte Prazno mesto za stolom, duša za njom plače… Vaskrs u Cecinom domu ove godine nikad tužniji

Sve je u roze tonu, a preko Leoninog krevetića je beli baldahin sa velikom roze mašnom, a natpis preko jastuka je posebno privukao pažnju jer na njemu piše “Carica”, što aludira na prezime devojčice.

Instagram printscreen

I Aleksandrina posteljina na bračnom krevetu je u istoj boji kao i posetljina njene ćerkice pa se može primetiti da je bivša zadrugarka vodila računa baš o svakom detalju kada je opremanje sobe u pitanju.

Pročitajte Aleks Nikolić otvorila vrata svog doma – Dnevni boravak odiše komforom i važnim detaljima FOTO

Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove.

“Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih”, rekao je Filip tada.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije