Magovi seksa! 11 stvari koje dokazuju da ste odlične u krevetu

od strane | feb 6, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Suprotno popularnom verovanju, ne morate poznavati 52 seks poze koje možete naučiti iz raznih knjiga ili erotskih filmova. Predstavljamo vam 11 stvari koje vas čine fatalnim zavodnicama i seks mašinama.

11. Nikada ne osuđujete

Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera – kaže seksualni terapeut Ian Kerner. On savetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje telo, odnosno šta vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete otkriti neke vrlo interesantne stvari koje će unaprediti vaš seksualni odnos.

10. Inovativni ste

Mi vidimo kauč, dok vi vidite odličan oslonac za doggie pozu. Ili mi vidimo grudnjak, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igre u krevetu.

Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu začiniti seks je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu –  kaže seksualna terapeutkinja Pepper Schwartz, autorka knjige „The Surprising Secrets of Happy Couples“. Neko ko kaže „Hajde, skidaj se“ ili „Hajde, odmah u ormar“ ili nešto što je malo zanimljivije od uobičajenog, odlična je stvar u vezi.

Foto: Shutterstock

 

9. Stalno mislite o seksu

I ne mislimo samo pred spavanje ili kada ugledate onog seksi tipa u vašoj teretani.

Seks pored emocionalnog, ima i jak mentalni deo– kaže Kerner. Dakle, obratite pažnju kada imate senzualnu misao koja se slučajno javi tokom dana i ne odbacujte je. Dopustite sebi da se osjećate seksi i promatrajte sve intrigantno što vas okružuje.

8. Stavljate tuđe potrebe iznad svojih

Razvijeni osećaj suosećanja u krevetu može vaš seksualni odnos podići na viši nivo. Ne predlažemo da se uvek fokusirate na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš orgazam je takođe bitan!) Ali može biti odlično posvetiti se zadovoljenju partnera, s vremena na vreme. Možda je jutro omiljeno razdoblje kada vaš dečko voli seks ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je tretirati partnera onako kako biste želeli da on vas tretira. Obećavamo vam da će to doneti odlične rezultate.

7. Probali biste sve (bar jednom)

Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo probati – kaže Schwarz. Ne morate isprobati neke vratolomije, ali trebalo bi se fokusirati na zabavne stvari. Ako vaš partner želi imati seks u troje, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći „ne“. Ali kada je reč o novim trikovima, načinima i tehnikama, savetujemo vas da uvek budete raspoloženi da probate.

Foto: Shutterstock

 

6. Uživate kada ste sami

Ne mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Neko ko voli svoje telo i zna šta čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i ugodna masturbacija ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresovanim za seks, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine masturbacije, a ako primetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vreme da mu pružite vizualan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

5. Imate samopouzdanja

Razmislite o najboljem seksu koji ste ikada imali najverovatnije je da je tada vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je seksepilom. Mi smo se spremni opkladiti da nije brinuo o svom telu, pazio da su sva svetla ugašena ili se žalio na svoj trbuh. Rekli smo više puta i ponovićemo sada: Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete posedovati. Neko ko kaže „ja sam svakako uvek seksi“, sigurni smo da veruje u te reči.

4. Znate kad treba glasno uzdisati

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci vole da njihova partnerka tokom seksa napravi malo buke. Nisu uvek sigurni šta žene žele i da li uživaju, a upravo seksi glasom ona im daje pravac kako i što da rade. Možete koristiti i fraze poput: jače, sporije ili tačno tu.

Foto: pexels.com

 

3. Spontani ste

Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koju žena može učiniti tokom seksa, jedna stvar je definitivno bila favorit: preuzimanje uloge i neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog seksa ili čekanja u krevetu u seksi donjem rublju, zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju odmah poludeti.

2. Imate vitko telo

Istraživači su dokazali da je vitko i aktivno telo veliki afrodizijak za žene i da se održava na aktivnosti u krevetu. Vežbanje prija libidu i poboljšava izdržljivost, pomaže u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

1. U stanju ste da se smejete sebi

Neko ko je odličan u krevetu može videti zabavu i humor u svakoj situaciji, zato što bi seks trebao podrazumevati dobro ispunjeno vreme. Kako seksualni stručnjak Logan Levkoff kaže:

Možda se ne možete setiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali setićete se trenutka kad ste pali s kreveta, neugodnih zvukova ili lošeg položaja. Ako se možete nasmejati tim malim neugodnostima, to znači da ste jako dobri u krevetu.

sledeća vest

Opširnije