LJUBAVNICA VLADIMIRA PUTINA SE POJAVILA U JAVNOSTI! Simbol na prstu njene ruke izazvao veliku pažnju, sumnja se na OVO

od strane | maj 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Navodna dugogodišnja ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabajeva (39) pojavila se u Omsku u Sibiru.

Izvor: YouTube/screenshot/SPUTNIK

Navodna dugogodišnja ljubavnica Vladimira Putina Alina Kabajeva (39), osvajačica zlatne olimpijske medalje, prisustvovala je nedavno „Evgeniya“ kupu u Omsku u Sibiru gde je pozirala uz gimnastičarke i ostale članove žirija. 

Alina se fotografisala sa najbolje plasiranim na takmičenju i pobednici uručila cveće. Prema pisanju Dejli mejla ona se ranije skrivala u Švajcarskoj. U toj zemlji je 2015. godine, kako se navodi, rodila jedno od dvoje dece koje ima sa Vladimirom Putinom

Kako piše list, njoj su uvedene sankcije zbog Putina i time su joj ograničena putovanja na Zapad, a u Omsk je stigla sa jakim obezbeđenjem. Ne zna se koliko će Alina dugo boraviti u Sibiru. Njeno pojavljivanje na sportskom događaju dolazi usled spekulacija da traži glavnu političku ulogu u Putinovom režimu.

Alina, po jednoj teoriji, želi da nasledi predsednicu Saveta Federacije, gornjeg doma Federalne skupštine, Valentinu Matvijenko (74), za koju se očekuje da će otići u penziju. Takav „nepotistički potez mogao bi da pokrene glasine da bi ona na kraju mogla da nasledi Putina na mestu predsednika“, piše Dejli mejl.

Kabajeva, koja je nosila venčani prsten koji bi mogao da ukaže na njen tajni brak sa Putinom, na susretu sa Matvijenko bila je u pratnji brojnih telohranitelja. Nikada nije bilo zvanične potvrde veze Aline Kabajeva i Vladimira Putina

(MONDO)

Opširnije