Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Device, razgovarajte sa partnerom!

od strane | jul 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Lavice treba da budu romantične, a Rakovi da ne donose nagle odluke.  Kakav vikend vas očekuje?

Ovan

Preispitivaćete se da li ste zaista srećni izborom koji ste napravili. Ovo će nekim predstavnicima znaka učvrstiti odnose u vezi. Slobodne Ovnove očekuje nova romansa sa osobom koju su nedavno imali prilike da upoznaju.

Bik

Bikovi koji su slobodni će imati priliku da novo poznanstvo pretvore u nešto više. Vrlo moguće je da je ta osoba neko u vašem profesionalnom okruženju. Oni kojisu u paru će uživati u iskrenoj ljubavi i potpunoj podršci partnera.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Blizanci

Splet novih okolnosti će vam doneti zadovljstvo u ljubavnom životu. Uspevate da privučete nečiju pažnju i ovaj odnos bi mogao da se razvije u nešto obećavajuće. Oni koji su vezi ili braku će učiniti sve da usreće svog partnera i to će im se isplatiti.

Rak

Ukoliko se kolebate povodom važne odluke, da li ste sigurni da morate da je donesete ovog trenutka? Možda bi bilo najbolje da sačekate da se emocije slegnu pre nego što učinite nešto što u stvari ne želite.

Lav

Ako imate partnera nemojte dozvoliti da romantika i nežnost nedostaju u vašoj vezi. Lavovi koji su slobodni treba da poslušaju intuiciju. Očekuju vas zanimljiva poznanstva, ali osetićete emotivnu slabost prema jednoj osobi.

Devica

Porazgovarajte sa partnerom o budućnosti vaše veze. Zar vam se ne čini da ste od ljubavnika postali prijatelji? Device koje su slobodne uopšte neće biti fokusirane na ljubavni plan. Ništa vas ne pokreće i ne postoji osoba koja vas intrigira. Možda je vreme za nove kontakte?

Vaga

Vikend će proteći u konstantnom vaganju. U jednom trenutku ćete želeti da se povučete i da budete neprimetni, a u drugom da budete glavna zvezda večeri. Odlučite se kako biste mogli vikend da ispunite pravim aktivnostima.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Škorpija

Vikend neće biti naročito prijatan za vaš odnos u vezi ili braku. Ono što je možda vama prihvatljivo, vašem partneru to nikako nije. Usamljene Škorpije takođe neće imati uzbudljiv vikend.  Teško ćete naći partnera koji će u vama probuditi “ono nešto”.

Strelac

Vikend će biti veoma inspirativan i prijatan. Imaćete utisak da sve možete da postignete. Sa druge strane bićete i veoma otvoreni prema onima koji su vam bliski, a to će stvoriti opuštenu atmosferu.

Jarac

Jarčevi koji su u vezi će ozbiljno razmišljati da podignu vezu na viši nivo. Sačekajte pravi trenutak i izrazite svoja osećanja. Onima koji su slobodni, jedna osoba je u mislima. Sledi neki događaj koji će vas obradovati.

Vodolija

Oni koji su u vezi će imati skladan odnos sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Vodolije koje su same će pokušati da osvoje osobu koja im se dopada, ali im to neće poći za rukom.

Ribe

Pripremite se za ljubavna iskušenja. Sprema vam se ljubav sa nekim ko poznaje vaše prijatelje. Ribe koje su u paru će imati zadatak da balansiraju između roditelja i partnera koji neće biti baš u najsjajnijem odnosu ovog vikenda.

bernardbodo/GettyImagesPlus

Opširnije