Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Jarčevi, napravite prvi korak

od strane | apr 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Blizanci na putovanju mogu upoznati osobu svojih snova, dok će Ribe otkriti novu, nežnu stranu svog partnera.

Ovan

Zauzeti Ovnovi ovog vikenda osetiće posebnu pažnju svog partnera u kojoj će uživati. Bilo bi lepo da nađete način da uzvratite ljubav i pokažete koliko vam je stalo. Kada su u pitanju Ovnovi koji nemaju partnera, možete se spremiti na bolje upoznavanje sa osobom koju znate iz poslovnog okruženja.

Bik

Puni ste razumevanja za svog partnera i on to isto pokazuje prema vama. Ukoliko ste se nekada i pitali kako je moguće da vam tako dobro ide, sada ste shvatili da je u pitanju pre svega veoma dobra komunikacija. Slobodne Bikove ovog vikenda čeka buran noćni život, postoji mogućnost da ćete ući u jednu kratkotrajnu romansu.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Blizanci

Ukoliko planirate putovanje, znajte da tamo možete upoznati osobu iz svojih snova. Zbog toga, budite spremni da napravite prvi korak. Ukoliko vam ne predstoji putovanje, nastavićete komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Budite sigurni da je veza sa tom osobom ono što želite kako na kraju niko ne bi bio povređen.

Rak

Potrebno vam je više sigurnosti u vašem odnosu sa partnerom. Predstoje vam velike odluke koje ćete doneti u odnosu na to kako ćete se osećati u toku vikenda. Nekima se smeši zajednički život ili neka druga velika odluka, dok sa druge strane neki mogu očekivati prekid ljubavi. Slobodni Rakovi ne pokazuju zainteresovanost za ljubav već su usresređeni na druge sfere svog života.

Lav

Veoma ste zadovoljni u društvu osobe koja se mota oko vas. Iako se trudite da ne pokažete zainteresovanost, možda bi ipak bilo bolje da se malo potrudite. Lavovi u vezi ovog vikenda će se prepustiti strastima i biti veoma zaljubljeni u svoje partnere.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Devica

Ponekad vam se čini da je sve moguće ostvariti, ali nepoverenje u vaše drage osobe čini vas nemoćnim i udaljava osobu koju volite od vas. Pokažite više poverenja i budite opušteniji. Slobodne Device sanjare o osobi iz prošlosti sa kojom smatraju da će imati neku novu šansu.

Vaga

U dobrom prijatelju pronalazite idealnog partnera ali se plašite reakcije koju bi on mogao imati na to. Nemate šta da izgubite, prepustite se i otkrijte svoja osećanja. Sa druge strane, zauzete Vage nastavljaju sa jednakim žarom da se trude da pokažu osobi koju vole da im je veoma stalo.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Škorpija

Ovog vikenda Škorpije prolaze kroz veliki emotivni zanos. Pusili ste strasti da vas vode i sada uživate u tome. Nemojte se preispitivati. Slobodne Škorpije očekuju nova poznanstva i avanture, ali budite oprezni kako ne biste bili povređeni.

Strelac

Vaša pažnja je vrlo zaokupljena jednom posebnom osobom koju ste nedavno upoznali. Dajete sve od sebe da budete primećeni, a ulažete i velike napore da shvatite da li osećanja postoje i sa druge strane. Strelčevi u vezi mogu naići na nesuglasice sa partnerom, ali one neće biti kobne. Važno je da razgovarate, locirate problem i rešite ga.

Jarac

Ljubav prema osobi iz daljine je sve veća, a plašite se odbijanja i ne radite ništa po tom pitanju. Ovo ne liči na vas. Zaljubljenost vas je opčinila i ponašate se kao nikada do sada. Potrudite se da što pre savladate ovu ranjivost. Zauzeti Jarčevi mogu očekivati miran vikend sa svojim partnerom.

Vodolija

Veoma ste razdražljivi. Postoji šansa da ćete doživeti svojevrsne emotivne blokade kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom. Budite otvoreni i recite mu šta vas muči. Slobodne Vodolije ovog vikenda očekuje izolacija od društva. Naprosto nemate želju da izlazite i počastićete sebe jednim vikendom u pidžami.

Ljubavni vikend horoskop za 8. i 9. april: Ribe

Priželjkujete nova poznanstva ovog vikenda. Čekaju vas odavno isplanirani izlasci koje ne treba da propustite. Možda vas baš u tom klubu čeka srodna duša o kojoj ste oduvek maštali. Zauzete Ribe imaće priliku da se upoznaju sa najnežnijom stranom svog partnera koja će se otvoriti nakon nekih lepih, intimnih razgovora.

Jovana JevtićTon Photograph/ Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije