Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj: Ribe uživaju u ljubavi, a Blizance očekuje emotivna blokada

od strane | maj 6, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj:

Ovan

Pokušavate da promenite partnera u skladu sa svojim ličnim željama i interesima i imate osećaj da vam to ne ide od ruke. Loša komunikacija otežava stvari. Ono što vama izgleda prihvatljivo, vašem partneru može smetati. Obratite pažnju i na njegova osećanja. Ukoliko ste slobodni, male su šanse da ćete ovog vikenda upoznati nekog potencijalnog partnera. Više ste raspoloženi za neobavezna druženja.

Bik

Osećate se lepo u društvu voljene osobe. Prija vam pažnja i briga partnera i veoma ste mu zahvalni zbog toga. Ukoliko smatrate da postoje problemi u odnosu koji su gurnuti pod tepih, bilo bi dobro da ih sada rešite, jer je ovo pogodan period za to a da ne bude nikakvih posledica. Slobodne Bikove neko može osvojiti lepim gestovima.

Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj: : Blizanci

Ovo je vrlo osetljiv period za vas. Predstoje vam emotivne blokade i nesuglasice u odnosu sa partnerom. Predstoje vam i periodi izolacije i emotivne distance jer smatrate da je to jedini način da se na kraju svi problemi reše. I istina je, čovek bolje razmišlja kada se situacija smiri. Skupite snagu i naoružajte se strpljenjem, doći će i lepši dani.

Rak

Veliki ljubavni i porodični izazovi su pred vama. Bićete zaokupljeni njihovim rešavanjem čitavog vikenda. Zauzeti Rakovi nalaze se između partnera i porodice, a odnos sa voljenom osobom ovih dana može naići na probleme. Sami Rakovi ovog vikenda neće imati želju za druženjem i upoznavanjem.

Lav

Dok na poslovnom planu idete iz jedne pobede u drugu, na ljubavnom planu vlada zatišje. Potajno priželjkujete da vam se neko javi, ali niste sigurni da li ćete ikada dobiti tu poruku. Pokažite dotičnoj osobi da vam se dopada kako biste joj dali zeleno svetlo za poziv na dejt. Zauzeti Lavovi će se prepustiti ljubavnim čarolijama i uživati čitavog vikenda.

Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj: : Devica

Kod vas postoji potreba da se svuda pokazujete u najboljem izdanju. Potajno, možda i nesvesno, imate želju da se pomirite sa bivšim partnerom i otvara vam se put da započnete novu komunikaciju sa njim. Ukoliko možete da se suzdržite, to bi bilo najbolje za vas. Zauzete osobe mogu očekivati miran vikend bez većih promena.

Vaga

Pred vama je period preispitivanja oko toga da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaka imaju priliku da učvrste svoje odnose, dok će neki shvatiti da su možda napravili pogrešne odluke. Slobodne pripadnike znaka očekuje simpatična romansa sa osobom koju već poznaju. Ova veza možda neće trajati dugo, ali možete doživeti nekoliko vrlo romantičnih trenutaka u kojima treba da uživate.

Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj: : Škorpija

Zuzete Škorpije čeka mnogo ideja kako možete poboljšati ljubavnu vezu i zajednički život. Prijaju vam razgovori sa partnerom i drago vam je što osećate podršku. Predstoje vam mnogi zajednički planovi koje ćete nestrpljivo iščekivati. Slobodne Škorpije mogu imati blizak susret sa osobom koja im se dopada i ovog puta ćete konačno uspeti da privučete njenu pažnju.

Strelac

Vaša ljubavna priča u predstojećem vikendu imaće pretežno platonski karakter. Ukoliko osećate sve veću potrebu za ljubavlju i sanjarite o svom idealnom partneru, nemojte se brinuti jer imate šansu da ga upoznate krajem vikenda. Možda se stvari neće odvijati brzo, ali uz malo truda i volje, možda to bude početak jedne dugotrajne romanse.

Jarac

Zauzeti Jarčevi u ozbiljnim vezama mogu da očekuju podršku partnera na svim poljima. Pred vama su i zajedničke investicije u budućnost. Slobodni Jarčevi osećaju napetost i to može oterati nekoga ko je vrlo zainteresovan. Pokušajte da otkrijete skrivena značenja poruka koje vam neko šalje jer samo tako možete sprečiti očekivane neprijatne situacije.

Vodolija

Imate olan da promenite na bolje sve što vam u ovom trenutku ne odgovara i takva inicijativa imaće odličan efekat na vašeg partnera i suprotan pol, generalno. Slobodne Vodolije sreću mogu naći sa Vagom ili još jednom Vodolijom. Zauzeti će ovog vikenda imati mnogo pažnje od strane partnera. Nemojte preispitivati njegove motive već uživajte u pažnji koja vam je data.

Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. maj: : Ribe

Veoma dinamičan život koji vodite često vas stavlja u vrlo interesantno društvo. Ispunjavaju vas prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti koje konstantno dobijate. Sve to podiže vaše raspoloženje. Zauzete Ribe uživaju u ljubavnom zanosu, dok se pred slobodnim nalaze velike odluke koje mogu voditi i do dugogodišnjih veza.

Jovana Jevtić PeopleImages/Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije