Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart: Ovnovi, poradite na odnosu u vezi!

od strane | mar 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart: Bikovi treba da pokažu emocije, a Jarčevi da se pripaze preterane strasti. Šta Vas očekuje za vikend?

Ovan

Vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi. Partnera doživljavate kao prijatelja i uopšte ne razmišljate o ljubavi. Oboje ste se navikli na to, međutim to je potencijalno vrlo opasna situacija. Porazgovarajte sa partnerom o budućnosti Vaše veze. Slobodni Ovnovi su u sličnoj poziciji. Često menjate partnera i ne radite ništa da se situacija promeni.

Bik

Pokažite emocije voljenoj osobi ili budite romantični. Iako Vas stalno prati osećanje da Vam partner uskraćuje emotivno zadovoljstvo, nemojte biti previše sumnjičavi. Potrebni ste porodici, pa se trudite da ih ne zanemarite. Ako ulazite u novu vezu, procenite mogućnosti i otvoreno izrazite svoje namere.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart: Blizanci

Ukoliko promenite nešto u svom izgledu, suprotni pol će to primetiti. Takođe, bićete obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite njegovu ljubav. Slobodni ne treba da se upuštaju u vezu ako ne mogu da se u potpunosti prepuste drugoj osobi.

Rak

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera. Razmislite o zajedničkom životu. Slobodne osobe će biti previše napadne, pa će oterati nekoga ko je za njih zainteresovan. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Lav

Lavovi koji su u vezi će za vikend imati skladan odnos sa partnerom. Iako nećete biti u mogućnosti da provedete vreme sa partnerom, vreme koje budete utrošili na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje. Ako ste slobodni, imaćete poteškoća da priđete osobi koja vas privlači već duže vreme jer niste sigurni kako treba da se postavite. Sa druge strane, imate udvarača koji će se truditi da Vas ubedi da je baš on idealan partner za Vas.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart: Devica

Devicama sledi prijatan vikend. Bićete okruženi dragim ljudima i uživaćete u njihovom društvu. Bićete otvoreni za razne ideje i imaćete poverenja u osobe koje Vas vole. Moguće su prijatne zabave bez previše pompe.

Vaga

Vage koje su u vezi će imati mnogo ideja i predloga za poboljšanje zajedničkog života. Prijaće Vam razgovori i zajednički izlasci. Slobodne Vage će uspeti da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Informisaćete se o interesovanjima osobe koja Vas zanima i pokušaćete da se predstavite kao njihova idealna osoba. Ako budete mudri, uspećete u tome.

Škorpija

Škorpije koje se nalaze na putovanju, mogle bi doživeti ljubav o kakvoj su sanjali. Ništa drugo neće doći u obzir sem ideala koji ste zamislili. Oni koji ostanu kući razmenjivaće ideje sa drugom stranom. Poverenje u vezi će postati jače,

Strelac

Konstantno pokušavate da promenite ljubavni odnos, ali se ništa ne dešava. Međutim, za vikend ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Imaćete suprotne stavove povodom svega. Međutim, nemojte da rešavate probleme partnera ako to ne traže od Vas. Slobodne Strelčeve čeka novo poznantsvo koje obećava uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

Jarac

Jarčevi koji su u vezi će biti puni inicijative čime ćete pozitivno uticati na partnera. Unećete dinamiku u vezu i Vaši predlozi će biti prihvaćeni s oduševljenjem. Međutim, pnekad dozvolite partneru da donese odluku. Samci će privlačiti osobe suprotnog pola poput magnete. Ipak, budite pažljivi. Pojačana strast bi mogla da učini da se zaljubite u osobu sa kojim nećete imati sreće u ljubavi.

Vodolija

Uživaćete u vikendu i partner će Vas podržavati u svemu što radite. Razmislite o braku. Slobodne Vodolije će upoznati osobe koje će ih prijatno iznenaditi. Uporno izbegavate poglede osobe koja se već duže vreme trudi da Vas zavede. Pored toga što pred Vama stoje izazovi, na kraju nećete moći da odolite emotivnom.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart: Ribe

Pružite maksimalnu pažnju partneru u znak zahvale za sve što čini za Vas. Osećate da ljubav prolazi, pa pokušajte na ovaj način da probudite stari plamen. Slobodne osobe će upoznati nekog novog. Znaćete da iskoristite svoje kvalitete na najbolji način i lako ćete prepoznati signale suprotnog pola.

Sanja85/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije