Ljubavni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Vage, vreme je da prebolite bivšu ljubav!

od strane | jun 17, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Ovnovi treba da izdrže iskušenje, a Blizanci da iznenade partnera. Kakav vikend vas očekuje?

Ovan

Već duže vreme želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a ovog vikenda ćete pokušati i da ostvarite kontakt sa njim. Međutim, da li je to zaista pametno? Za zauzete Ovnove vikend će proći bez velikih promena.

Bik

Oni koji su u vezi će imati harmoničan odnos sa partnerom za vikend. Osmislite zajedničke ciljeve kao i strategije kako da ih ostvarite. SLobodni Bikovi će skupljati hrabrost da priđu osobi koja im se dopada. Ne znate ako ne pokušate, zar ne?

Ljubavni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Blizanci

Osmislite romantični izlet za partnera. Iznenađenje kojim ćete ih oduševiti će vam doneti vikend pun ljubavi, ali i neočekivane koristi. Slobodni Blizanci će biti puni samopouzdanja  i neće oklevati da pređu sa reči na delo. Upravo ovakav stav će osvojiti osobu koja vam se dopada.

Rak

Rakovi koji su sami će provesti vikend u traženju idealnog partnera. Zauzeti predstavnici znakova će se povezati sa voljenom osobom na novom nivou razgovarajući o različitim temama i idejama.

Lav

Ovog vikenda ćete biti veoma neodlučni i promenljivog raspoloženja. Istovremeno ćete želeti da budete okruženi velikim brojem ljudi, ali i da budete povučeni i okrenuti sebi. Međutim, imaćete mnogo udvarača u izlasku.

Devica

Zvezde vam nisu naklonjene ovog vikenda, pa se čuvajte prenagljenih odluka. Sakupite sve dokaze pre nego što optužite partnera za nešto što nije uradio. slobdone Device će uživati u ovakvom načinu života.

Vaga

Ovaj vikend iskoristite da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su vam posebno naklonjene i bićete meta velikog broja udvarača. Zaboravite prošlost i okrenite se budućnosti. Moguće su i romanse na poslu.

Ljubavni vikend horoskop za 17. i 18. jun: Škorpija

Ljubav vam trenutno nije na listi prioriteta. Čak se i prema partneru postavljate kao prijatelju, a to će njemu posebno zasmetati ovog vikenda. Slično je i sa slobodnim Škorpijama koje menjaju partnera češće nego što im je to zaista potrebno.

Strelac

Dozvolite emocijama da izađu napolje i pokažite partneru kako se zaista osećate. Budite romantični jer će ovakva atmosfera ojačati vašu vezu. Strelčevi koji su na pomolu nove veze treba da budu otvoreni sa svojim stavovima i osećanjima.

Jarac

Vikend će vam doneti nesigurnost  u svoj izbor partnera. Pokušaćete da logički analizirate vaš odnos. One koji su sami će neko šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

Vodolija

Vodolije koje su same mogu da se pripreme na ljubavna iskušenja. Neko u poslovnom okruženju će vas očarati i uverite se da ta osoba zna kakav je utisak ostavila na vas. Vodolije u paru će imati sitne, ali učestale konflikte sa partnerom.

Ribe

Partner zna na koji način može da vas šarmira i će iskoristiti ovog vikenda. Uživajte u danima ispunjenim ljubavi. Upoznaćete osobu koja vam od tog momenta neće izlaziti iz glave. Osmislite strategiju da ostvarite prisniju komunikaciju.

OcusFocus/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije