Ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul: Potajno želite da se pomirite sa bivšim!

od strane | jul 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovog vikenda moguće je da ozbiljno popričate sa partnerom o venčanju. Pogledajte šta donosi ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul.

Ovan

Sve što ima “ljubavni predznak” privlači vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Zahvaljujuči vašim zavodničkim sposobnostima, delujete veoma privlačno svima oko sebe. Nema razloga da sumnjate u svoju sreću u ljubavi.

Ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul: Bik

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Ipak, stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zapravo zainteresovan. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Blizanci

Za vikend ćete se osećati totalno raznoliko. U jednom trenutku ćete zračiti atraktivnom energijom, želećete da privlačite potencijalne partnere, dok već u drugom momentu samo želite da budete sami ili u okruženju prijatelja.

Rak

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Lav

Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a sada ćete pokušati i da ostvarite komunikaciju sa njim. Savet vam je da se držite dalje od njega jer će na kraju će sve ispasti naopako i loše po vas.

Za zauzete osobe, ovaj period će proći bez nekih većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas, ma koliko nesavršena bila. Vama je potrebna neka promena u svakom smislu.

Vama koji ste u stabilnoj vezi partneri će predložiti neke nove ideje koje imaju u vidu da realizuju sa vama već duži period. Pokušajte da ih saslušate o čemu se radi i videćete da ćete se ostvariti i na poslovnom i emotivnom planu.

Ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul: Devica

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne treba propustiti.

Vaga

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Škorpija

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Slobodni će ostati kod kuće.

Ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul: Strelac

Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unapredite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.

Ako ste slobodni, imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudite se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavite joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu.

Jarac

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam treba dodatna stabilnost. Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi pričati o tome da stanu na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da svom partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije. Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sada je krajnje vreme da je kontaktirate.

Vodolija

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi ljubavni i srećni dani.

Ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. jul: Ribe

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći.

Miljana Momirović yacobchuk/GettyImagesPlus

Opširnije