Ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Vodolije, sledite svoj instinkt!

od strane | jun 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Ribe treba da budu strpljive, a Vage da se posvete partneru. Šta se Vama sprema?

Ovan

Ovog vikenda ćete biti skloni čestim promenama raspoloženja i osetićete da lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavaćete svoje emotivne potrebe. Međutim, potrudite se da fascinirate blisku osobu. Ovnovi koji su sami će osetiti emotivnu slabost prema jednoj osobi i to će predstavljati dobar predznak. Poslušajte svoje srce.

Bik

Ovog vikenda neće biti značajnih dešavanja u emotivnim odnosima. Imaćete dovoljno energije, a i bićete posebno komunikativni što će vam pomoći da nadoknadite ono što vam u emotivnom smislu nedostajete. Uspećete u tome.

Ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Blizanci

Blizanci koji su u vezi će imati mnogo ideja i predloga o tome kako da poboljšaju zajednički život. Usamljeni Blizanci će uspeti da impresioniraju osobu koja im se dopada, ali to možda neće biti ono što zaista želite. Da li se toj osobi dopala vaša prava ličnost ili samo ono što ste glumili pred njom?

Rak

Maštanja o platonskoj ljubavi će obeležiti vaš vikend. Osetićete ogromnu potrebu za ljubavlju i željom da probudite osećanja tako što ćete maštati o njoj. Naravno, ukoliko nemate partnera. Ovo će izazvati dilemu: Da li se i dalje truditi ili odustati od osobe koja vam se dopada?

Lav

Ukoliko ste sami, očekuju vas nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu upoznati nekog ko će vas oboriti s nogu. Ipak, budite tolerantni prema društvenim razlikama među vama ako želite da zadržite tu osobu. Oni koji imaju partnera će se suočavati sa malim konfliktima.

Ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Devica

Za vikend će ljubav procvetati i bićete srećni sa partnerom. Razmišljaćete o zajedničkom životu. Device koje su u potrazi za ljubavi će vikend iskoristiti tako što će vršiti samoanalizu i na razumevanje svojih osećanja. Moguć je i početak veze na daljinu.

L&Z Instagram nagradni foto konkurs – „Mladenci“

Vaga

Zanemarićete partnera i toće dovesti do problema. Iako činite stvari koje su dobar za vaš zajednički život, partner će se osećati zapostavljeno. Odvojite bar malo vremena da mu posvetite pažnju. Slobodne Vage će se kolebati da li da priđu osobi koja im se dopada. Ako preuzmete ovaj rizik, budite spremni na sve moguće ishode.

Ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Škorpija

Za vikend ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom jer nećete na isti način videti problematičnu situaciju. Pustite ih da reše probleme na svoj način. Škorpije koje su same treba da spuste kriterijume u potrazi za idealnim partnerom.

Strelac

Vikend ćete provesti u preispitivanju svojih ljubavnih odluka. Neki predstavnici znaka će učvrstiti svoju vezu. Slobodne Strelčeve očekuje romansa sa osobom koju su nedavno upoznali. Međutim, iako ta veza verovatno neće biti perspektivna, ne zaboravite da uživate u njoj.

Jarac

Zahvaljujući svom dinamičnom ritmu, često imate interesantno društvo. Atmosfera ljubavi i iskrena razmena emocija u vezi će imati posebnu čar. Jarčevi koji su sami će se odjednom pronaći u ljubavnoj romansi sa veoma neobičnom osobom.

Vodolija

Uživaćete u romantičnim susretima. Osećaćete se zaljubljeno i to će se videti po vama. Veoma je važno da sledite svoj instinkt jer će vas navesti na dobre odluke. Što se tiče Vodolija u paru, ono što bude odgovaralo vama, odgovaraće i vašem partneru.

Ribe

Ukoliko treba da donesete bitnu odluku, najbolje bi bilo da strpljivo sačekate i da za sada, ostavite stvari kakve jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, pa je moguće da će planovi krenuti lošim putem.

jacoblund/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije