Ljubavni horoskop za jul 2023: Ovi znakovi Zodijaka će pronaći pravu ljubav!

od strane | jul 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Proverite ljubavni horoskop za jul 2023. i otkrijte da li je vaš Zodijak među onima kojima je suđeno da pronađu ličnu sreću tokom ovog meseca.

Leto je u punom zamahu, što znači da će nivo romantike u julu tek skočiti. Na sreću nekih znakova horoskopa, predstojeći mesec je već pripremio neke srećnike za vruće sastanke, prijatne susrete i pravu ljubav.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Vreme je da Blizanci prestanu da pokušavaju da svoje živote prilagode holivudskim melodramama i počnu češće da gledaju okolo. Od svakog romana očekujete pravu bajku: „leptirići u stomaku“, šetnje po mesečini, serenade na ulici… U međuvremenu, zvezde su već poslale pravu osobu u život Blizanaca, koja verovatno ne zna kako da sprovede tako lepe scenarije, ali može da garantuje pravu i čvrstu vezu. U julu bi Blizanci trebalo da prestanu da sanjare o savršenoj romansi i da traže sreću u blizini, na primer, obratite pažnju na skromnog kolegu ili komšiju iz susedne ulice. Ljubav je bliža nego što mislite!

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi bi trebalo da se odreknu svoje zone komfora i konačno odu u svet. U julu, vaše šanse da imate romansu godine su veće nego ikada. Dovoljno je pokazati minimum aktivnosti, jer će se dogoditi dugo očekivani sastanak. Sada je za Rakove jednostavno od vitalnog značaja da prihvate pozive prijatelja i rođaka, odu u posetu, izađu, prisustvuju izložbama ili odu u pozorište. Tamo ćete naći sreću sa osobom koja deli iste vrednosti i koja takođe traži pouzdanost i stabilnost u vezi.


Ljubavni horoskop za jul 2023- Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Romantika će preplaviti Škorpije iznenada i beskompromisno. Verovatno mislite da sada nije najbolje vreme za ljubav, ali zvezde misle drugačije. U julu, Škorpije ne bi trebalo da odbijaju neočekivana poznanstva, jer rizikuju da iza lakog flertovanja ne vide pravu ljubav. Zvezde smatraju da ne treba zanemariti ležernu komunikaciju na ulici i treba često dati šansu ljudima oko sebe. Ako Škorpije odluče da odustanu od svog „otrovnog“ ponašanja, vrlo brzo mogu pronaći ličnu sreću.

Znakovi koji imaju najveća očekivanja u vezi


Vodolija (20. januar – 18. februar)

Posle dugog razmišljanja, Vodolije će doći do zaključka da je vreme da se rastanu od statusa usamljenih. Na sreću, čim donesete takvu odluku, sudbina će odmah delovati i u život vam doneti pravu osobu. Sve što je potrebno Vodoliji je da pokaže maksimalnu ozbiljnost i odgovornost. Nemojte odbijati sastanke i događaje jer će se jedan od tih nasumičnih datuma pokazati obećavajućim. Naoružajte se svojim nestandardnim ponašanjem, oštrim intelektom i nesumnjivo možete računati na vrlo obećavajuće poznanstvo.

Ljubavni horoskop za jul 2023- Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe u julu nisu sklone da traže bilo kakvu zabavu u životu, a sve zbog neuspešnih veza u bliskoj prošlosti. Ipak, zvezde nameravaju da vam udovolje u drugoj polovini meseca. Ribe će shvatiti da sanjaju da započnu vezu sa osobom sa kojom se dugo poznaju. Kao rezultat neočekivanog spleta okolnosti, bićete iznenađeni što do sada niste primetili svoju pravu sudbinu i pokušaćete da ispravite situaciju. Postupajući smelo i otvoreno, Ribe će dobiti pozitivan odgovor. Zapamtite da ćete za to morati da napravite prvi korak, ali rezultat je vredan toga. Do kraja meseca, Ribe imaju sve šanse da budu u novoj vezi i da uživaju u romansi.

Lepota i zdravljeIrina Nisiforova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Opširnije