Ljubavni horoskop od 8. do 14. aprila: Pripremite se na iznenađenja

od strane | apr 7, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 8. do 14. aprila započeće pomračenjem Sunca u ponedeljak koje će učiniti celu nedelju uzbudljivom na polju ljubavi.

Dok će početak nedelje biti ispunjen romantičnim osećanjima, ostatak bi mogao da izazove napetost u odnosima zbog konjukcije Marsa i Saturna sredinom nedelje. Međutim, konjukcija Sunca i Merkura će neutralisati malo osećanja koja se jave početkom nedelje.

Ovan

Nedelja će početi sa naletom romantičnih osećanja. Istovremeno, mnogi Ovnovi će ući u fazu izbora ili sumnje, flertovanja ili prepiske, koja može postati dugotrajna. Prijatan i po mnogo čemu sudbonosni zaplet u ponedeljak će tek u nedelju dobiti novi konkretan nastavak.

Bik

Bikovi će nedelju započeti sa novim impulsom osećanja, očiglednim ili tajnim. Moguće je da će u prvim danima sve njihove misli biti zaokupljene tom jednom osobom. Sredinom nedelje biće faza mini krize, koja će im dati izbor: zaboraviti ono što se dogodilo kao smešan incident ili pustiti da se radnja dalje razvija.

Ljubavni horoskop od 8. do 14. aprila: Blizanci

Blizanci ulaze u harmoničnu fazu svog ličnog života. Okolnosti će biti na njihovoj strani, pomažući u obnavljanju stabilnih odnosa, oživljavanju starih romantičnih simpatija ili stvaranju novih veza u režimu paralelnog flertovanja. Najpovoljniji dani za ovo su ponedeljak i četvrtak uveče.

Rak

Za Rakove, ova nedelja može početi neozbiljnim flertom, sukobljenim osećanjima i dvosmislenim ljubavnim znakovima. Neki Rakovi će povezati ljubav sa drugim ciljevima, kao što su karijera ili dobijanje informacija. Oni koji se plaše nejasnoća trebalo bi da budu oprezni u ponedeljak i nedelju.

Lav

Stvari neće ići baš kako ste zamislili. Moguća su razna iznenađenja koja se tiču vašeg ljubavnog života. Neko koga ste uzimaliu zdravo za gotovo će vam pokazati da ima više vatre u sebi nego što ste to mislili, pa budite veoma oprezni.

Devica ‌‌

Ove nedelje vas čeka uzbudljiv, ali nesiguran svet ljubavi, gde svaki trenutak može biti i sreća i zamka. Moguće je da će se priča odugovlačiti i imati dugoročne posledice. Zvezde vam savetuju da pratite svoj govor, posebno da budete pažljiviji kada se šalite.

Ljubavni horoskop od 8. do 14. aprila: Vaga ‌‌

Prvi dan ove nedelje je veoma važan za Vagu ako nastoje da budu „u vezi“. Njihova osećanja i misli će biti usmereni na partnera. Često se osećaju kao jedno sa njim, ali pošto su ponosni i očekuju posebnu pažnju i prilagođavanje. U nedelju je važno da se ne stvori teren za buduće nesuglasice.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje morati da se naviknu i prilagode novom stilu komunikacije sa voljenom osobom, odnosno novim okolnostima u kojima će se njihova romantična priča privremeno razvijati. U kancelarijskoj romansi koja je započela sa kolegom ili podređenim može doći do problema.

Strelac

Ponedeljak će doneti najživopisnije trenutke i uspomene. Bolje je da ne propustite ovu energiju i koristite je mudro. Dogovorite sastanak ili preduzmite mere da oživite svoj lični život. Zvezde nagoveštavaju slobodnim Strelčevima da se sreća može naći i među prethodnim poznanicima.

Jarac

Događaji ove nedelje vas mogu odvesti neugodnim i sumnjivim putem. Pre nego što započnu ili obnove vezu, trebalo bi da se postaraju da izbegavaju da igraju dvostruku ulogu. Važne prekretnice u tom smislu će biti ponedeljak i nedelja.

Ljubavni horoskop od 8. do 14. aprila: Vodolija

Zvezde oko Vodolije stvaraju prijatnu atmosferu koja pogoduje ličnoj komunikaciji, u kojoj je teško ne zaljubiti se u nekoga. Moguć je susret sa bivšom strašću ili vesti o njoj. Ponedeljak je posebno dobar za sastanke i razgovore, kao i interval od četvrtka uveče do petka uveče.

Ribe

Događaji u vašem ličnom životu će početi da se razvijaju suprotno vašim planovima i očekivanjima. Da li ćete propustiti dobre prilike ili će ih, naprotiv, pametno iskoristiti, umnogome će zavisiti od njihovih trenutnih planova, individualnog temperamenta i spremnosti na lagani flert.

PeopleImages/GettyImagesPlus

Opširnije